Mount & Blade Collection PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 204790
ParadoxEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Mount & Blade Collection [PC DVD]



Obsahem balení kolekce jsou hry Mount & Blade , Mount & Blade: With Fire and Sword a Mount & Blade: Warband .



Mount & Blade

Simulátor středověkého života z pohledu 1. nebo 3. osoby, kde budete ať už pěšky, nebo na koni cestovat rozlehlým světem a účastnit se nejrůznějších dobrodružství, či přímo krvelačných bitev.

Toto komplexní RPG je nabito řadou prvků, které v jiných hrách nejsou k dispozici vůbec, nebo ne v tak propracované podobě. V základu jde o tradiční RPG titul, v němž si vytvoříte postavu podle své fantazie a pak s ní vyrazíte na nádherné dobrodružství zasazené ve středověkém světě s několika královstvími, které spolu uzavírají příměří i si navzájem obléhají hrady a to nehledě na Vaši postavu-svět tu zkrátka opravdu žije.

Nejde však o dobrodružství jednoho jedince. Budete se vypracovávat z osamělého vlka bojovníka na velitele své vlastní jízdy, kam může přijímat nevycvičený jedinců a postupně z nich udělat bojem ošlehaný udatných bojovníků. Jedním z nejhlavnějších aspektů jsou pak ve hře koně, na kterých lze nejen putovat světem, ale především je využívat v bitvě a klidně z nich lze sekat mečem, nebo střílet z luku za jízdy.



Mount & Blade: With Fire and Sword

Nepřímé pokračování komplexního středověkého bojového simulátoru, které vzniklo ve spolupráci s tvůrci základní hry Mount & Blade . I z toho důvodu se hra zabývá právě polskou a celkově evropskou historií a to včetně husarů. Do rukou se Vám tak kromě mečů a luků dostanou také nové střelné zbraně.

Hra je silně inspirovaná knižní a filmovou předlohou titulu"Ohněm a mečem" a opět Vám k nohám položí herní svět plný nevídaných možností a volné ruce v řízení na základě historických dobových poznatků.

  • Otevřený svět hry, ve kterém máte plnou svobodu rozhodování a můžete rozhodnout o osudu celé východní Evropy!
  • Jedinečný systém boje s bodnými a střelnými zbraněmi a unikátní realistický model jízdy na koni.
  • Nepřekonatelná různorodost výbavy. Od dlouhých husarský kopií přes šavle, budzogáne až po muškety. Každá zbraň má své věrné charakteristiky a silné i slabé stránky.
  • Množství odvolávek na Sienkiewiczovú trilogii.
  • Propracovaný systém vývoje postavy bez omezení tříd, jaké je běžné v tradičních RPG titulech.
  • Svobodná interakce s herními postavami včetně dialogů.



    Mount & Blade: Warband

    První avšak samostatně spustitelný datadisk k hybridu strategie a RPG Mount & Blade . Jeho hlavní devizou je možnost se na dobrodružství buď vypravit sám nebo se stát vládcem malého vojska a zaplést se do vysoké politické hry s nepřátelským královstvím. Pokud si zvolíte tu druhou cestu, čekají Vás dlouhé diplomatická jednání, podlézání důležitým lordem i rivalita na dvoře. Ale v obou případech každopádně přijde na setkání s novým nepřítelem, sultánem Sarranidem.

    Při designu jeho země se autoři volně inspirovali středověkou arabskou kulturou-na mapě tedy přibude několik nových vesnic a měst, které se můžete pokusit dobýt silou nebo si je podmanit cestou diplomacie. Velkou novinkou v datadisku je také multiplayerové dobývání měst až pro 64 hráčů, kteří se rozdělí na dva týmy. Obě vojska budou spadat pod velení jednoho kapitána, který jediným tlačítkem vydá rozkaz na palbu lukostřelcům nebo na přípravu dobyvatelských vozů.

  • Zranění způsobené mečem určuje také rychlost švihu.
  • Získání respektu ostatních šlechtických rodů, které Vás pak budou podporovat i finančně/vojensky.
  • Možnost uzavřít politický sňatek a získat tak bohaté věno.
  • Rozvinuté obléhání a bránění hradů.
  • Nové textury brnění i věrohodnější modely koní.
  • Podpora multiplayeru.

  • Recenze na Mount & Blade Collection

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.