Mount & Blade

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 50159
Paradox

Mount & Blade [PC CIAB]



Simulátor středověkého života z pohledu 1. nebo 3. osoby, kde budete ať už pěšky, nebo na koni cestovat rozlehlým světem a účastnit se nejrůznějších dobrodružství, či přímo krvelačných bitev.

Toto komplexní RPG je nabito řadou prvků, které v jiných hrách nejsou k dispozici vůbec, nebo ne v tak propracované podobě. V základě jde o tradiční RPG titul, v němž si vytvoříte postavu podle své fantazie a pak s ní vyrazíte na nádherné dobrodružství zasazené v středověkém světě s několika královstvími, které spolu uzavírají příměří i si navzájem obléhají hrady a to nehledě na Vaši postavu - svět tu zkrátka opravdu žije.

Nejde však o dobrodružství jednoho jedince. Budete se vypracovávat z osamělého vlka bojovníka na velitele své vlastní jízdy, kam může přijímat nevycvičenými jedinců a postupně z nich udělat bojem ošľahaných udatných bojovníků. Jedním z nejhlavnějších aspektů jsou pak ve hře koně, na kterých je možné nejen putovat světem, ale především je využívat v bitvě a klidně z nich lze sekat mečem, nebo střílet z luku za jízdy.



Recenze na Mount & Blade

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.