Big Mutha Truckers 2: Truck Me Harder PC CD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 5790
THQ

Big Mutha Truckers 2: Truck Me Harder [PC CD]

Akční simulátor ježdění s kamionem . Příběh druhého dílu hráče zavádí do známého prostředí, mezi notoricky známé postavičky amerických "buran". Druhý díl tentokrát zastihuje Ma Jacksonovou v nezáviděníhodné pozici. Byla zatčena za daňový únik a úkolem hráče je v roli bratrance Jacoba vydělat ježděním a prodáváním zboží co nejvíce peněz na úplatky pro soudce, porotce a policii.

Big Mutha Truckers 2: Truck Me Harder! vychází z prvního dílu, přičemž nabídne nová vozidla, nové silnice, dálnice a samozřejmě celou řadu zkratek, jejichž objevení a využití je důležité pro získání náskoku před konkurencí. Obchodní prvek tentokrát není až tak propracovaný jako v díle prvním a hlavní důraz tvůrci kladou na samotné ježdění kamionem .

Big Mutha Truckers 2: Truck Me Harder - PC - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na Big Mutha Truckers 2: Truck Me Harder

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Lubos Hybrant 5 z 5 Hvězdiček! 01. 01. 2007
Big Mutha Truckers 2: Truck Me Harder je suprový akční simulátor, kde řídíte kamion! Užijete si krásnou projížďku krajinou, honičku s policií a bouraček. Můžete používat N2O a plno dalších věcí. Je to prostě super pařba užijete si několik hodin super hraní! A navíc za super cenu!
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1