MXGP 3: The Official Motocross Videogame Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA MXGP 3: The Official Motocross Videogame - PC DVDMXGP 3: The Official Motocross Videogame - XBOX ONEMXGP 3: The Official Motocross Videogame - NSW
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 366400
MilestoneEN dabing

MXGP 3: The Official Motocross Videogame [PS4]


Nová edice MXGP je založena na sezóně 2016, nabízí dynamický radostný zážitek, který zaručují změny v grafice a techniky, které představuje Unreal Egnine 4.

Dupněte na plyn a připravte se postavit nepředvídatelnému dynamickému počasí, které je unikátní ve svém žánru. Od slunce, po hustý liják, každá změna výrazně ovlivní jezdcovu viditelnost a vysoce deformovatelné tratě, což zaručí výzvu i pro nejzkušenější jezdce. Tratě jsou zároveň největším problémem, bláto, prach a dynamické deformace budou pánem všech situací, zatímco zvuky motorů běžících na plné obrátky, spojené s novým grafickým enginem budou vytvářet okolní zvuky podobné motorovým pilám.

Pokud tyto novinky nebudou pro Vás dostačující, naleznete zde režim kariéry a vylepšené přizpůsobení, společně s oficiálními jezdci ze série MXGP a MXGP 2016, oficiálními tratěmi v offline, ale i online režimech.



Recenze na MXGP 3: The Official Motocross Videogame

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.