Nabíjecí dok Belkin PowerHouse pro Apple Watch / iPhone, černý

Cena s DPH
2 599 Kč
Cena bez DPH: 2 148 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 430727
Belkin

Nabíjecí dok Belkin PowerHouse pro Apple Watch / iPhone, černý [F8J237vfBLK]

Nabíjejte své Apple Watch a iPhone současně s dokovací stanicí 2v1 PowerHouse Charge Dock pro Apple Watch + iPhone. Díky modulu magnetického nabíjení pro Apple Watch zabudovanému v dokovací stanici se hodinky Apple Watch magneticky zarovnají a začnou se nabíjet okamžitě. Dock je také vybaven vestavěným konektorem VersaCase Lightning pro nabíjení vašeho iPhone, který lze upravit tak, aby vyhovoval téměř každému případu. Dokovací stanice je navržena tak, aby nabíjela obě zařízení nejvyšší možnou rychlostí, a také je během nabíjení zvyšuje kvůli bezpečnosti a viditelnosti.


Klíčové vlastnosti:

  • vestavěný nabíjecí modul pro Apple Watch s magnetickým uchycením
  • vestavěný vysouvatelný Lightning konektor VersaCase pro iPhone
  • rychlé a bezpečné duální nabíjení
  • zabudovaný napájecí zdroj
  • nabíjení iPhone iv obalu díky nastavitelnému konektoru
  • určeno pro iPhone XS / XS Max / XR / X / 8 Plus / 8 / 7 Plus / 7 / SE / 6 Plus / 6 a Apple Watch 4 / 3 / 2 / 1 / 1.gen

 

 

Duální nabíjení

  • Dvě integrované nabíječky v doku poskytují současné nabíjení: vestavěný modul magnetického nabíjení speciálně navržený pro vaše hodinky Apple Watch a nastavitelný konektor Lightning pro iPhone, který umožňuje nabíjení bez vybírání pouzdra. Díky nabíječce pro Apple Watch zapojené pevně do doku uvolníte nabíječku dodanou s vašimi Apple Watch, kterou můžete používat jako náhradní, v práci, v autě nebo kdekoli potřebujete.
VersaCase zapadne všude

  • Nastavitelný vestavěný konektor Lightning se pohybuje dozadu a dopředu a nahoru a dolů, aby bylo připojení vašeho iPhone jednoduché. Červený ciferník v zadní části doku dostatečně zvedá a sklání konektor, aby se do něj vešla téměř všechna pouzdra na trhu, takže pro zapojení nemusíte vybírat iPhone z pouzdra. Ať už máte štíhlý, sotva - v případě, že je pouzdro tlustší nebo má větší ochranu, můžete si být jisti bezpečným nasazením a rychlým připojením.
Maximální bezpečnost a kompaktnost
 
  • Dokovací stanice je navržena tak, aby držela vaše hodinky Apple Watch a iPhone nad povrchem vašeho stolu nebo nočního stolku, aby se zabránilo poškrábání. Poskytuje také viditelnost a snadný přístup.
  • Tento nabíjecí dok je navržen tak, aby byl elegantní a minimální s malými kompaktními rozměry, a proto se bez problémů hodí do vaší domácnosti nebo kanceláře.
Technická specifikace
MFi certifikováno: ano
Výkon: 3.4A max.
Vlastnosti: Napájení přes USB-C
Délka kabelu: 1,2m

Obsah prodejního balení:

  • Nabíjecí stanice 2v1

Recenze na Nabíjecí dok Belkin PowerHouse pro Apple Watch / iPhone, černý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.