Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution - PS3
Cena s DPH
699 Kč
Cena bez DPH: 578 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 230181
BandaiEN dabing

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution [XBOX 360]

S touto hrou Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm série dostává zcela nový rozměr hratelnosti a perfektnosti! Úchvatné animace a vizuální efekty, dynamický bojový systém, kteří fanoušci milují a tuny postav! Díky novým herním mechanismem můžete nyní využívat kombinační Jutsu a kombinovat moc více ninjů do jednoho nepřekonatelný devastujícího útoku.

Počet postav vzrostl na celých 100 a tak si můžete užít postavy, za které jste určitě chtěli vždy hrát! Mezi nimi nechybí ani nepřekonatelně rychlý a mocný Třetí Raikage s jeho bleskovým stylem, vychytralý druhý Mizukage s jeho vodním a olejovým Jutsu, druhý Mizukage-Mu s destruktivním Particle Jutsu, čtvrtý Kazekage s legendárním Zlatým pískem ... a zavaří vám také Mecha-Naruto , se kterým změřit si síly nebude vůbec snadné!

... Aby toho nebylo málo, ve hře se odehrává vyhlášen turnaj o nejmocnějšího ninji, ve kterém se setkají úplně všichni ninjové, jakých jste měli možnost vůbec vidět! Všichni známí Hokage, Kazekage, Mizukage jakož i jiné nindžovské hodnosti, členové Akatsuki, Jinchuuriki a jednoduše všichni ti, na kterých od předešlého dílu čekáte!



Recenze na Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.