NASCAR 14 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA NASCAR 14 - XBOX 360
Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 229424
KochEN dabing

NASCAR 14 [PC DVD]

Je čas, abyste se opět ponořili do vzrušení na plný plyn a zažili ty nejakčnější okamžiky ze závodní série NASCAR v nejnovějším dílu NASCAR 14. Stáhněte volant od vašeho oblíbeného závodníka a zúčastněte se závodním týdnu ve zkušebních jízdách, kvalifikaci i skutečných závodech. S oblíbenými postavami a živými Replay je NASCAR 14 autentickým NASCAR zážitkem pro všechny fanoušky.

  • NASCAR Highlights -Převezměte volant od svého oblíbeného závodníka a změňte průběh každého závodu sezóny. Všechno bude stejné-identický stav aut, počasí i pozic na trati ... jen s jediným rozdílem-vámi za volantem.
  • Kariéra -Vytvořte si vlastní jméno v propracovaném módě Kariéra-vlastní auta, získávání sponzorů i vlastní R & D-vítězství vašeho týmu je jen ve vašich rukách!
  • Oficiální týmy a okruhy -Sedněte za volant proti oficiálním týmem a závodníkům ze světa NASCAR na originálních okruzích, jako například vysoká Daytona, komplexní Sonoma či superrychlá Talladega.
  • Ligy -Vezměte konkurenci na vyšší level a hosťujte online ligy s vašimi přáteli, plně podpořeno dynamickými statistikami, výzvami, hodnocením a replay.
  • Online multiplayer -Využijte výhodu dynamického výběru soupeřů na základě prokázaných schopností, jednoduše se připojujte a odpojujte kdykoli máte chuť, vše funguje automaticky a můžete si užít unikátní závody které představují vyrovnanou konkurenci pro vás i vašich soupeřů .



  • Recenze na NASCAR 14

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.