NASCAR: Inside the Line PS3

Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 214972
ActivisionEN dabing

NASCAR: Inside the Line [PS3]

NASCAR The Game: Inside Line otevírá adrenalinem nabitý svět závodních aut a vráží Vás přímo do srdce největších motoristických závodů na planetě. Ať už se rozhodnete hrát sami za sebe, nebo za některého z oblíbených NASCAR závodníka, budete to stále Vy proti ostatním oficiálním NASCAR týmem a výrobcem. Je to jediná hra, která Vám poskytne maximální NASCAR zážitek s oficiálně licencovanými auty, týmy, řidiči, okruhy, pravidly a událostmi. Dovolíte profesionálům zahnat Vás do klece, nebo jim ukážete, jak se dělají pravé legendy?

NASCAR The Game: Inside Line není jen hra, je to celý NASCAR Sprint Cup víkendový závodní zážitek. Pomůže Vám kvalifikační zápas dostat se dostatečně vpřed, když padne zelená vlajka? Vaše kariéra zahrnuje několik sezón díky progresivnímu kariérnímu módu a zahrnuje praxi, kvalifikaci i plné závody, jak v single-playeru, tak v multi-player módech, včetně vylepšeného Online módu pro 16 hráčů současně.

Sedněte za kola ve vzrušujících závodních momentech iz reálného života, prožijte skutečné situace NASCAR řidičů ze sezóny 2012-2013. Telemetrické údaje shromážděné z okruhů jsou použity na různé výzvy, které jsou více, než jen pouhé simulace. Jsou to nejúchvatnější reálné NASCAR momenty, které si můžete prožít z první ruky. Toto je Vaše šance vrátit zpět, přežít a přepsat historii NASCAR.

NASCAR The Game: Inside Line je nejpřesnější, nejrealističtější a nejzábavnější oficiálně licencovaný NASCAR zážitek.

  • Skutečný NASCAR Sprint Cup zážitek
  • Plnou multi-sezónní kariéru-od začátečníka po profesionála žhavých kol
  • Originální největší hvězdy NASCAR, včetně Darell Waltrip, Mike Joy, Ray Evernham a Ty Norris



  • Recenze na NASCAR: Inside the Line

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.