Need for Speed Collector's Series PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 50715
Electronic

Need for Speed Collector's Series [PC DVD]



Balení obsahuje hry Need for Speed Underground , Need for Speed Underground 2 a Need for Speed Most Wanted .



Need for Speed Underground
Vylaďte si svůj vůz a ukažte ho soupeřům v ulicích města. Další díl série Need for Speed vás totiž zavede právě sem.

Vývojáři se tentokráte rozhodli nabídnout Vám vozy dostupné pro širší spektrum motoristické veřejnosti, takže se můžete převést například v Peugeot 206 nebo VW Golf. Nemusíte se ale bát že byste si s těmito auty nezazávodily, můžete je totiž upravovat a dolaďovat takže se budete ulicemi města prohánět vysokými rychlostmi. Další změnou je absence policie, která Vám tak konečně přestane otravovat život alespoň v hře.



  • 20 vyladěných aut jako Mitsubishi Lancer, Subaru Impreza, Peugeot 206, Honda S2000, Toyota Celica, VW Golf nebo Hyundai Tiburon GT
  • Upravitelné auta - s pomocí stovek dílů od předních výrobců si můžete vylepšit svůj vůz
  • Rozsáhlé detailně vymodelované město
  • Bonusové výhry - odlehčovací kity, nitro, kola ...
  • Několik herních módů jako Drift, Drag nebo Circuit



    Need for Speed Underground 2
    Need for Speed Underground 2 je pokračování závodního hitu Need for Speed Underground . Je postaven na stejném enginu jako předchozí díl , nabízí však mnohem více speciálních efektů, detailnější prostředí i vozidla. Výraznou změnou je opuštění konceptu sledu závodů a přechod na systém poskytující hráči větší volnost a vlastní výběr závodu.

    Need for Speed Underground 2 obsahuje jedno velké město složené z 5 rozsáhlých oblastí. Po této ploše se můžete volně pohybovat a na určitých místech vyznačených na mapě vstupovat do závodů, nebo nakupovat nové vybavení pro svůj vůz. K dispozici je také několik nových herních módů včetně přepracovaného multiplayeru a vylepšený je i systém nakupování součástí a úprav vozidla. Tak, aby se hra stala ještě přístupnější širokému zástupu hráčů. Jde zkrátka o vypilovaný první díl s více vozidly, několika koncepčními změnami, lepší grafikou a větším počtem závodů.



    Need for Speed Most Wanted
    V Need for Speed Most Wanted jde o jediné a to stát se tím nejvyhledávanějším pirátům silnic v seznamu všech policistů. Spojení nelegálních závodů ve městě s možností pořádně vyladit svého miláčka a hlavně všudypřítomná policie a automobilové honičky, jako vystřižené z akčních filmů, to je Need for Speed Most Wanted. Předběhněte svého soupeře při závodech s plném provozem a unikněte všem hlídkující policistům.

    Need for Speed Most Wanted obsahuje řadu nejžhavějších aut. S těmi se můžete pustit do závodění s kýmkoliv .

  • Recenze na Need for Speed Collector's Series

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.