Need for Speed: The Run CZ[Origin]

Digitální distribuce
Cena s DPH
2 089 Kč
Cena bez DPH: 1 726 Kč
 
 
Kód produktu: 411590
ElectronicCZ titulky

Need for Speed: The Run CZ[Origin] [PC digital]

Říkají tomu The Run ... ilegálně, rychlé a nebezpečné závody po celé zemi. Jediným způsobem, jak získat zpět svůj život, je vítězství v závodě San Francisco-New York. Žádné omezení rychlosti. Žádná pravidla. Žádní spojenci ... Každý sám za sebe proti stovkám známých závodníků z celého světa na nejnebezpečnějších cestách podél celé trasy. V Need for Speed: The Run se musíte proplétat hustým provozem center velkoměst, riskantně překonávat zledovatělé silnici horských průsmyků, zda procházet úzkými kaňony. K tomu všemu máte v patách policii, připravenou použít k Vašemu zastavení veškeré dostupné prostředky.

Milovníci adrenalinové akce a divoké rychlosti se ocitnou na opačné straně zákona. V novém dílu série Need for SpeedVás čeká suverénně nejtěžší závod v životě. Vydejte se na náročný závod křížem cet Ameriku, ze San Francisca do New Yorku a nechte se vtáhnout do světa ilegálních závodů, kde je v sázce opravdu hodně.

Překonávání hranic, proplétání hustým provozem velkoměst, riskantní jízda po zledovatělých cestách horských průsmyků a průjezdy úzkými kaňony s plynem na podlaze. Prim hrají především úžasné vizuální zpracování a fyzikální model chování aut na různých vozovkách. Vše se odehrává na pozadí příběhu, který Vás chytne a nepustí. Od startovní čáry při Golden Gate Bridge, až do cíle u paty Empire State Building jsou Vašimi věrnými průvodci rychlá auta, nervy drásající divoké závody a úžasně napínavý příběh.

Součástí hry je opět Autolog-revoluční online technologie série Need for Speed, tentokrát však ve vylepšené podobě. Prostřednictvím ní objevíte skvělý nový způsob hraní her, možnost sledování vývoje kariéry a porovnávání statistik.

Jedná se o digitální verzi hry Need for Speed: The Run, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingPL titulky

Recenze na Need for Speed: The Run CZ[Origin]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.