Need for Speed Hot Pursuit Remastered [ESD MS]

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 039 Kč
Cena bez DPH: 859 Kč
 
 
Kód produktu: 437305
ElectronicEN dabing

Need for Speed Hot Pursuit Remastered [ESD MS] [XBOX ONE digital]


Need for Speed ??Hot Pursuit změní online zábavu pořádnou dávkou adrenalinu a napínavými honičkami s policajty v obrovské rychlosti. Přinese také nový způsob, jaký msa lidé spojují a soupeří se svými přáteli. To vše a více v novém, vylepšeném grafickém zpracování...


Kariéra

  • Poprvé v historii série Need for Speed ??okustí záživnou a infarktovou akci jak v roli policistů, tak i závodníků. Hra Hot Pursuit hladce spojuje úžasně propracovanou kariéru pro jednoho hráče se strhujícím zážitkem z multiplayeru.
    Ať hrajete online s přáteli, přijímáte jejich výzvy nebo hrajete sólo kariéru, obdržíte odměny, které vám zajistí posun na další úroveň a zpřístupní nová auta, zbraně a vybavení.

Need For Speed ??Autolog

  • V Need for Speed ??Hot Pursuit určují vaše zážitky ze hry vaši spoluhráči. Need for Speed ??Autolog je revoluční systém, který podporuje spoluhráče přímo v jednotlivých vlastních hrách a umožňuje jim porovnávání a sdílení všech zkušeností, obrázků a misí.
    Need for Speed ??Autolog instinktivně předkládá další výzvy na základě toho, co dělají vaši přátelé a tak vytváří vysoce dynamický společenský zážitek ze vzájemného soutěžení.

Zbraně a vybavení

  • Zvyšte intenzitu honičky použitím různých zbraní, když v průběhu závodu začíná jít do tuhého. Ať už chytíte podezřelé pomocí arzenálu policejní výzbroje, nebo uniknete policistům pomocí nejrůznějšího vybavení, hráči vždy najdou metodu, jak mít nad oponenty výhodu.

Auta

  • V Hot Pursuit se z výborných aut stávají špičková děla. Použijte vzrušení z řízení nejobdivovanějších supervozidel světa v neuvěřitelných rychlostech. Vychutnejte si pocit moci při zatýkání podezřelých v nadupaných policejních autech jako je Lamborghini Reventon, nebo obejdete zákon jako závodník v silničních stíhačkách typu Pagani Zonda Cinque.

Různorodý svět - kalifornské pobřeží s pouští, lesem, pláží a hornatými oblastmi. Otevřený svět Seacrest County je navržen tak, aby nabídl nejintenzivnější zážitky z honiček, jaké kdy závodní hra vytvořila.



Pozor, jedná se o digitální verzi! Po koupi vám bude klíč zaslán formou SMS a na e-mailovou adresu.


Recenze na Need for Speed Hot Pursuit Remastered [ESD MS]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.