Need for Speed[Origin]

Digitální distribuce
Cena s DPH
699 Kč
Cena bez DPH: 578 Kč
 
 
Kód produktu: 411294
Electronic

Need for Speed[Origin] [PC digital]

Objevte v napínavém restartu série Need for Speedotevřený noční svět městské automobilové kultury s pěti možnými způsoby hraní. Najděte si vlastní cestu několika vzájemně propletenými příběhy a budujte si reputaci ve snaze o dosažení postu legendy všech legend.

Need for Speed přináší vše, co tuto sériiudělalo mezi fanoušky tak populární. Propracované možnosti vlastních úprav, autentický otevřený svět s reálnými prvky automobilové kultury a atraktivní herní příběh.

Ventura Bay je Vašim městským hřištěm. Od klikatící se cest na svazích nad městem až po čtvrtě prakticky neustále přešel policejními hlídkami, toto město skutečně ožívá až s příchodem tmy. Je také domovem pěti automobilových legend, předních postav současné scény, které Vás budou inspirovat, táhnout za lepšími výkony a podrobovat Vaše schopnosti testem. Vybudujte si reputaci a respekt s konečným cílem stát se oslavovanou legendou.



  • Postavte si auto, které odráží Vaši postavu pomocí rozsáhlých možností vizuálního a výkonnostního přizpůsobení. K dispozici jsou legendární vozidla populárních značek, tuning výkonu a ovládání přizpůsobené Vašemu vlastnímu stylu. Připravte své auto a vyražte do ulic.
  • Need for Speed se vrací s 5 unikátními způsoby, jak hrát. Režimy Speed, Style, Build, Crew a Outlaw Vám umožňují vybudovat si reputaci a nakonec dokráčal za vítězstvím svou vlastní cestou. Avšak až kombinace všech pěti Vám nabízí perfektní momenty ve stylu Need for Speed. Přejděte na svém silničním speciálu smykem zatáčku a společně s přáteli se pokuste zmizet policejním pronásledovatelům.
  • Pět charakteristických a vzájemně se prolínajících příběhů inspirovaných skutečnými ikonami automobilové kultury. Během hry Vás každá volba, každá minuta i každá sekunda posouvají ke konečnému cíli stát se největší legendou.
  • Objevujte od soumraku do úsvitu noční otevřený svět, kterému vládne městská automobilová kultura, o které jste možná ani nevěděli, že existuje. Tento nový úžasný svět ožívá díky hernímu enginu Frostbite. Výsledkem je obsahově bohaté prostředí, kde je zhruba dvakrát více průjezdních silnic než ve hře Need for Speed: Rivals.



    Jedná se o digitální verzi hry Need for Speed, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.
    Hra vyžaduje připojení k síti internet!



  • Recenze na Need for Speed[Origin]

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.