Need for Speed[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
329 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 342263
Electronic

Need for Speed[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Objevte v napínavém restartu série Need for Speed otevřený noční svět městské automobilové kultury s pěti možnými způsoby hraní. Najděte si vlastní cestu několika vzájemně propletenými příběhy a budujte si reputaci ve snaze o dosažení postu legendy všech legend.

Need for Speedpřináší vše, co tuto sérii udělalo mezi fanoušky tak populární. Propracované možnosti vlastních úprav, autentický otevřený svět s reálnými prvky automobilové kultury a atraktivní herní příběh.

Ventura Bay je Vaším městským hřištěm. Od klikatící se cest na svazích nad městem až po čtvrtě prakticky neustále přešel policejními hlídkami, toto město skutečně ožívá až s příchodem tmy. Je také domovem pěti automobilových legend, předních postav současné scény, které Vás budou inspirovat, táhnout za lepšími výkony a podrobovat Vaše schopnosti testem. Vybudujte si reputaci a respekt s konečným cílem stát se oslavovanou legendou.

  • Postavte si auto, které odráží Vaši postavu pomocí rozsáhlých možností vizuálního a výkonnostního přizpůsobení. K dispozici jsou legendární vozidla populárních značek, tuning výkonu a ovládání přizpůsobené Vašemu vlastnímu stylu. Připravte své auto a vyražte do ulic.
  • Need for Speedse vrací s 5 unikátními způsoby, jak hrát. Režimy Speed, Style, Build, Crew a Outlaw Vám umožňují vybudovat si reputaci a nakonec dokráčal za vítězstvím svou vlastní cestou. Avšak až kombinace všech pěti Vám nabízí perfektní momenty ve stylu Need for Speed. Přejděte na svém silničním speciálu smykem zatáčku a společně s přáteli se pokuste zmizet policejním pronásledovatelům.
  • Pět charakteristických a vzájemně se prolínajících příběhů inspirovaných skutečnými ikonami automobilové kultury. Během hry Vás každá volba, každá minuta i každá vteřina posouvají ke konečnému cíli stát se největší legendou.
  • Objevujte od soumraku do úsvitu noční otevřený svět, kterému vládne městská automobilová kultura, o které jste možná ani nevěděli, že existuje. Tento nový úžasný svět ožívá díky kombinaci výkonu nových konzolí a herního enginu Frostbite. Výsledkem je obsahově bohaté prostředí, kde je zhruba dvakrát více průjezdních cest než ve hře Need for Speed: Rivals .


  • Recenze na Need for Speed[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.