Neighbours from Hell Compilation CZ (NXK) PC CD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 51371
JoWooD

Neighbours from Hell Compilation CZ (NXK) [PC CD]

Balení obsahuje hry Neighbours from Hell a Neighbours from Hell 2: On Vacation.

Neighbours From Hell
Představujeme Vám hru o sousedství neslušnosti a společenském rozruchu!

Blízko Vás žije skutečný soused z pekla a nyní přichází čas odplaty!

plížit se kolem sousedova domu představuje vždy promyšlené podrazy na nic netušícího místní obyvatele. Jako hvězda nové prapodivné televizní show budou kamery sledovat každý tvůj pohyb, jak chystáš zlomyslné pasti a vytváří takový nepořádek, jak je to možné, abys zvýšil svou sledovanost a snad vyhrál prestyžní ocenění. Ale děj si pozor na ostražité, pozorné sousedy a Chile psy. Dokud tě chytí bude obli shouw stažení z vysílání.

Neighbours From Hell 2: On Vacation
Pokud máte jako Woody za sousede arogantního nadutce, který se posmívati jiným jak to jen jde, jistě jste si přála mu to alespoň jednou oplatit. Nyní máte příležitost to udělat prostřednictvím hry Neighbours from Hell.

Sousedi vyrazil na dovolenou a tak se musí Woody přičinit aby mu ji pořádně osladil. Jeho počínnání je navíc prezentován jako reality show která má pobavit diváky takže se Woody musí snažit aby neměl soused ani chvilku klidu a diváci se u obrazovek nenudili. Zároveň ale musí postupovat opatrně aby ho soused nepřistihl.

Neighbors from hell je logická hra při které se zajistí pobavíte. Ovládáte postavičku Woodyho který chce oplatit svem sousedovi jeho povýšené chování a zároveň pobavit diváky které vše sledují v televizi. Každá mise obsahuje Několik předmětů které při správném použití způsobí nějakou taškařici a protože se soused chová opravdu arogantně obvykle si svým jednáním přímo naběhne na nějaký ten šprým .

Recenze na Neighbours from Hell Compilation CZ (NXK)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.