NHL 09 CZ PC DVD

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 39202
Electronic

NHL 09 CZ [PC DVD]

Nový ročník již tradiční série po boku s hokejovými experty má nejen vylepšené nedodělky z minulého dílu, ale především má přijít s revolučním systémem "Skill Stick", jež nabízí bezkonkurenční úroveň obranné činnosti s důrazem na pohyb puku.

Hráči, kteří si vyzkouší sérii NHL vůbec poprvé, se mohou jednoduše naučit střílet, přihrávat a napadat tělem. NHL 09 obsahuje i mód Be A Pro, v němž hráč naskočí na led v dynamickém pohledu třetí osoby a bude hrát za jediného hokejistu. Sledování výkonnosti ve více než 50 kategoriích vám přesně určí, na čem musíte zapracovat, aby se z vás stala superhvězda NHL.

Hra rovněž nabídne týmový herní online mód 6 na 6, v němž může soupeřit najednou až 12 hráčů na 12 různých konzolích kdekoli na světě. S novými týmy z ruské, české a německé nejvyšší soutěže propojí NHL 09 hokejové fanoušky na celé planetě jako nikdy předtím .

Hra vyžaduje pro aktivaci připojení k sí

NHL 09 CZ - PC - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na NHL 09 CZ

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 19. 10. 2012
K tomu není co dodat záleží na vypracování hry,vždy se najdou nějaké klady i zápory ale pokaždé se člověk těší každý rok na inovaci hry.
klady produktu Sportovní hra hokej.
klady produktu Jednoduše od vývoje her hraju sportovní hry jak hokej tak i jiné.
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1