NHL 16 CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA NHL 16 CZ - PS4
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 306722
ElectronicCZ titulky

NHL 16 CZ [XBOX ONE]

NHL 16 přichází na led s cílem nabídnout nové způsoby hry v týmovém podání. V nejoblíbenějších singleplayerových režimech Vás čekají nové funkce a prvky, všechny hráčské pozice se dočkali změn v hratelnosti a bezkonkurenční prezentace zápasů opět navodí skvělou atmosféru. Na vývoji ročníku 16 se více než kdykoli předtím podíleli svými návrhy fanoušci série .

Hokej je sport, jehož hlavní esencí je týmová hra s vysokou mírou soutěživosti. Bez ohledu na to, na které pozici hraje, nebo jaká je jeho role v týmu, má každý hráč vliv na dění na ledě, ať už díky rychlosti, technickým schopnostem, nebo fyzickým parametrům. Takže zavolejte kamarádem a zahrajte si v týmové hře online 6 na 6, online kooperaci, nebo přepracované verzi EA Sports Hockey League a dokažte, že ani skvělé individuality nedokážou zdolat dobře fungující tým.

Baví Vás řídit klub z pozice generálního manažera, chcete si splnit hráčský sen v NHL, nebo vybudovat vlastní tým snů? NHL 16 nabízí singleplayerové herní režimy vyhovující gustu každého hokejového fanouška. Všechny režimy navíc obsahují novinky, které jste dosud nemohli v sérii NHL vidět.

Bez ohledu na to, zda hrajete jako útočník, obránce nebo brankář, NHL 16 Vám nabízí vyvážený herní systém, v rámci kterého máte na každé pozici roli s jednoznačným přínosem pro úspěch týmu. Díky inovacím hratelnosti v ofenzivních i defenzivní činnosti získáváte nové způsoby nejen střílení gólů, ale také nové způsoby jak zabránit v vstřelený soupeři.

A konečně, hokej v NHL 16 ožívá a nabírá na energii díky jedinečné atmosféře jednotlivých hal, dokonale realisticky zpracovaným hráčům a komentáře reflektující aktuální dění.



  • Nechte si přebrousit brusle a zavolejte kamarádů, protože režim EA Sports Hockey League je zpět! Tento fanoušky mimořádně oblíbený týmový online režim se dočkal kompletního přepracování. Máte nyní možnost zvolit si některou ze specializovaných tříd hráčů, které přinášejí vysoce konkurenční, ale přitom vyvážený herní zážitek. O úspěchu a neúspěchu v zápase nyní rozhodují jednak individuální schopnosti a také schopnosti týmové spolupráce.
  • Ovládejte nyní všech dvanáct hokejistů na ledě včetně brankářů. Díky reálným soupisky týmů NHL se nyní můžete setkávat v zápasech s dalšími hráči z celého světa, nebo se na vstup do EA Sports Hockey League připravit s přáteli v nehodnotených přípravných zápasech.
  • Online kooperace je ideálním herním režimem pro ty, kteří se prostě jen tak chtějí s kamarády svalit na gauč, spojit síly a zahrát si hokej online s přímým vstupem do rozehraných zápasů. Také se výborně hodí pro týmový trénink před tím, než vyzvete soupeřů v OTH, nebo EASHL.
  • Úlohou generálního manažera není jen shánět těch nejlepších hráčů do týmu, ale také zajistit, aby ti správní hráči podávali dobré výkony jako tým. Každý z hráčů ve Vašich týmech v NHL a AHL má jinou povahu, se kterou se musíte vypořádat. Řešit musíte požadavky na výměnu, vzájemné vztahy mezi spoluhráči a mnoho dalších situací a to prostřednictvím týmových pohovorů, nebo změnami na soupisce, které přímo ovlivní výkonnost týmu.
  • V rámci zcela nového systému rozvoje hokejistu v režimu Be a Pro Váš způsob hry určuje to, jakým typem hráče se stanete. Výkony na ledě bezprostředně ovlivňují míru vylepšení herních vlastností Vašeho profíka, hra tak reflektuje Váš styl hry. Ve hře NHL 16 se také znovu objevuje možnost simuácie hry do dalšího střídání a možnost začít v roli nováčka v CHL s cílem dotáhnout to až na superhvězdu NHL.
  • Hockey Ultimate Team, nejoblíbenější režim v sérii NHL se dočkal dalšího vylepšení. Zdokonalený singleplayerový management hráčů a sezóny v HUT Vám nabízí další možnost, jak zapracovat na své hře předtím, než se vhrnete do online sezón HUT, nebo vyzvete kamarádů v režimu Hrát s přítelem.
  • Ať už jste naprostým nováčkem série NHL , který uvítá každou pomoc, nebo ostříleným veteránům hledajícím další způsoby vypilovaný svých schopností, nový trénink s vizuálními prvky na ledě Vám pomůže zdokonalit ofenzivní i defenzivní schopnosti bez ohledu na váš talent. Vizuální pomocník promítá na led terče při tréninku střelby, dráhy pro přihrávku, označuje volných spoluhráčů apod.
  • Díky novinkám v systému bruslení hráčů můžete v kterékoliv situaci využít pohyby, které prošly určitými obměnami. V defenzivě můžete rychle zablokovat dráhu pro přihrávku a zmocnit se puku. V obranném pásmu soupeře při přesilovce máte zase možnost posunout se podél modré čáry tak, abyste uvolnili do ideální pozice pro nebezpečnou střelu příklepem.
  • Schopnost rychle zpracovat přihrávku, nebo si přitáhnout volný puk může mít zásadní vliv na to, zda si vytvoříte šanci, nebo Vás soupeř složí tvrdým hitem. Nové způsoby stahování puku přinášejí plynulejší zpracovávání přihrávek bez ohledu na pozici, na které hrajete. Díky tomu získáte více času na rozhodnutí nad dalším krokem.
  • Osud svého týmu máte díky zcela novému ovládání brankářů doslova ve vlastních rukou. Systém přesného bruslení zajišťuje, že pohyby brankářů vypadají a působí autenticky včetně efektů setrvačnosti a jejich přesuny v prostoru brankoviště jsou precizně. Jakmile na Vás začnou létat střely jedna za druhou, rozhodněte se, zda dáte přednost kontrolovaným pozičním zákrokem, nebo efektním, ale riskantním atletickým zákrokem, ze kterých mohou vyplynout nebezpečné dorážky.
  • Už tak vysoko kvalitně a autenticky zpracované haly ještě více ožijí prostřednictvím specifických efektů a rekvizit zahrnujících gólové oslavy, maskotů, skandování a dokonce i speciality typu majáků v Xcel Energy Center v Minnesotě.
  • Doc Emrick, Eddie Olczyk a Ray Ferraro jsou zpět, aby komentovali vývoj dění na ledě a zásadní okamžiky zápasů. K dramatičnosti zápasů přispívá i rozšířená prezentace ve stylu přímých přenosů stanice NBC Sports.
  • podrobnou podoba obličeje a součástí výstroje nejlepších hráčů ligy přidává další úroveň autenticity celé hry. Novinky jako páska na čepeli hokejky, barevné tkaničky do bruslí, nebo různé zabarvené kryty tváře Vám umožňují vytvořit si vlastního hokejistu přesně tak, jak sami chcete.
  • Jedna z nejstarších a nejoblíbenějších hokejových tradic, zarostlé brady pro play-off, je zpět. Cesta za ziskem trofeje Stanley Cup vede přes husté strniště díky přesným replika vousů různých tvarů, délek, hustoty a rychlosti růstu.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabing

    Recenze na NHL 16 CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.