NHL 21 CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA NHL 21 CZ - PS4
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
Kód produktu: 410013
ElectronicCZ titulky
 
Chceš ušetřit ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 259 Kč

NHL 21 CZ [XBOX ONE]


EA SPORTS NHL 21 oslavuje jen ty nejkreativnější, nejvynalézavější a nejodvážnější hráče. Vydejte se za slávou v rozšířeném režimu Be A Pro a staňte se jedním z nejlepších hráčů ligy. Díky úplně novým pohybům, kličkám, fintám a úhybným manévrům můžete po vzoru největších inovátorů v lize předvést v útoku parádní kousky. Poznejte tvořivost, poznejte přelomovou změnu, poznejte budoucnost. Poznejte slávu v NHL 21. 


Hratelnost a vizuální prezentace
Hratelnost v NHL 21 je nyní rychlejší, inteligentnější a podstatně atraktivnější. Díky inovativní pohyblivosti a zásadním zlepšením v práci s pukem i bez něj, teď mají hráči více možností než kdykoliv předtím převzít kontrolu nad průběhem zápasu a vnutit soupeřovi svůj styl hry. Poznejte přelomové změny v hratelnosti NHL 21.


World of Chel
Ve World of Chel je nyní více než jednoduché naskočit do zápasu a hrát sólo anebo spojit síly s přáteli v boji o výhry a odměny. Tentokrát NHL 21 představuje hodnocené sezóny, kde můžete soutěžit v každém ze 4 režimů o odměny a účast v novém klubovém finále EASHL.


Be A Pro
Úplně přepracovaný režim Be A Pro Vám dá šanci vyzkoušet si život hráče NHL, a to jak na ledu, tak mimo něj. Udělejte dojem na vedení klubu, dostaňte se s předstihem na draft a vydejte se na cestu za slávou, během které budete usilovat o místo v první formaci, bojovat o Stanley Cup a pokoušet se zařídit vedle největší hvězdy ligy. Poznejte budoucnost s Be A Pro v NHL 21.


HUT
HUT je herním režimem NHL 21, ve kterém si můžete vytvořit vlastní soupisku ze současných, bývalých a legendárních hráčů NHL a hrát s nimi online. Vytvářejte si mužstva, sbírejte odměny a udělejte z Vašeho týmu ten nejlepší. Tento rok přichází s novou verzí HUT RUSH, zjednodušenou verzí HUT, ve které můžou hráči rychleji vstupovať do zápasů HUT, nasbírat úspěchy a odemknout odměny za stylové způsoby skórování. Díky systému skórování, který odmeňuje za zručnost a kreativitu, nabízí HUT RUSH množství pozoruhodných momentů.


Další herní režimy

  • Rychlá hra - zvolte si tým a naskočte přímo do akce proti soupeřovi řízeným hrou anebo kamarádovi, který sedí vedle Vás.
  • Režim penaltového rozstřelu - vytáhněte Vaše nejlepší kličky a zahrajte si proti hře anebo dalším online hráčům v sérii na 5 úspěšných pokusů.
  • Champions Hockey League - zahrajte si jako nalezený talent v Champions Hockey League a ovládněte turnaj, ve kterém se střetávají nejlepší hokejové týmy Evropy.
  • Online Versus - hrajte hodnocené a nehodnocené zápasy proti dalším hráčům na celém světě a stoupejte ve světovém pořadí.
  • Tréningový režim - zaměřte se na ledě na základy, a to buď sami, nebo ve skupině anebo v úplném tréningu k osvojení taktiky a herního stylu mužstva.
  • Organizace - režim Organizace nabízí atraktivní přežitek jednoho z vrcholů sezóny - uzávěrky přestupového období. Poznejte tlak s blížícím se termínem konce přestupu díky aktuálním zprávám o tom, jak jste se Vy anebo další týmy rozhodli v otázce výměny vyhlédnutých hráčů. Podobně jako při skutečné uzávěrce přestupu bude tržní hodnota hráčů kolísat každým dnem, přičem informace o tom Vám bude přinášet živý systém upozornění na obchody.
    Hokej je pro každého a to je důvod, proč NHL 21 bude zahrnovat pokročilé a snadno ovladatelné nástroje k nahlašování hráčů, kteří budou mít nevhodné názvy týmů anebo se chovat rasisticky, xenofóbně, homofóbně nebo sexisticky. Uživatelé budou moct snadno nahlásit obtěžující chování a pomoct v odstraňování obsahu a blokování hříšníků.
    NHL_21_Standard_Edition_Preorder

    Předobjednejte si EA SPORT NHL 21 a získejte:
  • Až 2 balíčky s výběrem diamantového hráče do HUT (1 za měsíc během doby 2 měsíců).
  • Jednu odemknutou herní hokejovou tašku.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Související produkty (2)


Recenze na NHL 21 CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.