Niceboy ION Charles i6 Black

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
5 790 Kč
Cena bez DPH: 4 785 Kč
 
 
Kód produktu: 468130
Niceboy

Niceboy ION Charles i6 Black [charles-i6-black]

Niceboy ION Charles i6

Niceboy ION Charles i6 je inovativní robotický vysavač, který se postará o komplexní čištění všech podlah v domácnosti. Podlahy nejen důkladně vysaje, ale díky funkci mopování je i hned vytře. Tento vysavač využívá gyroskopický navigační systém k efektivnímu plánování trasy a jeho inteligentní senzory zabraňují kolizím a pádům. Navíc je vybaven pokročilým filtračním systémem s technologií MAX Clean, která účinně odstraňuje veškeré nečistoty a alergeny. Navíc můžete celý úklid pohodlně kontrolovat z mobilního telefonu díky propojení vysavače s aplikací Niceboy ION.

O produktu

    • Robotický vysavač s funkcí mopování nejen dokonale vysaje podlahu, ale ji také vytře
      Robotický vysavač Niceboy ION Charles i6 je pohodlný způsob, jak udržovat podlahy v perfektním stavu prakticky bez práce. Představte si vysavač, který nejen vysává prach, ale také důkladně vytírá podlahy. Má totiž funkci mopování a dvojitou nádobu na prach a vodu, díky čemuž zvládne obě úkoly současně. Kromě toho je vybaven technologií AquaDIRECT, která umožňuje nastavit dávkování vody v mobilní aplikaci v závislosti na úrovni znečištění vašich podlah a povrchů. Díky tomu máte plnou kontrolu nad vlhkostí mopu, takže vaše podlahy budou vždy čisté, ale nikdy ne promočené.

    • Speciální kartáč na zvířata čistí nečistoty od domácích zvířat
      Vysavač Niceboy ION Charles i6 je skvělým pomocníkem pro majitele domácích zvířat. Jeho speciálně navržený centrální spirálový kartáč Animal Brush je ideálním řešením pro čištění všech povrchů ve vaší domácnosti. Tento kartáč kombinuje gumové štětiny pro účinné odstraňování nečistot z koberců a čepele pro dokonalé čištění tvrdých podlah. Spolu s bočními zametacími kartáči s centrálním kartáčem Animal Brush tento vysavač účinně odstraňuje různé druhy nečistot z podlah. Vysavač si hravě poradí s chomáči zvířecích chlupů, otisky nohou a jinými nečistotami, které jsou běžné v domácnostech se zvířecími kamarády.

    • Inteligentní navigační systém NaviGATE zaručuje 100% pokrytí podlahy
      Inteligentní navigační systém NaviGATE vysavače Niceboy ION Charles i6 zaručuje, že vysavač efektivně a v co nejkratším čase pokryje celou vysávanou plochu. Vysavač se vyhýbá překážkám, jako je nábytek a kabely, a když je třeba dobít baterii, vrátí se do nabíjecí stanice, sám se dobije a pokračuje v úklidu tam, kde skončil. Mobilní aplikace Niceboy ION celý proces ještě více usnadňuje – stačí nastavit čas úklidu a vysavač se postará o vše ostatní a zanechá vám čisté podlahy.

    • Vyhýbání se překážkám a pádům pomocí inteligentní technologie Red SENSE
      Inovativní technologie Red SENSE spolu s pokročilými antikolizními senzory zajišťují bezpečný a spolehlivý provoz robotického vysavače Niceboy ION Charles i6. Tyto senzory dokáží rozpoznat překážky v prostředí a zabránit tak pádům a kolizím. Tímto způsobem nejenže chrání váš cenný nábytek a samotný vysavač před poškozením, ale zajišťují také tichý provoz bez nárazů a incidentů. Díky antikolizním senzorům a technologii Red SENSE si můžete být jisti, že váš vysavač Niceboy ION Charles i6 bude pracovat bezpečně a efektivně, aniž by vyžadoval vaši neustálou pozornost.

    • Čištění je snadné z vašeho mobilního telefonu pomocí aplikace Niceboy ION
      Mobilní aplikace Niceboy ION vám poskytuje ještě větší kontrolu nad vaším robotickým vysavačem. Můžete si naplánovat úklid, nastavit režimy úklidu a dokonce sledovat průběh úklidu v reálném čase – kdykoli a kdekoli. Aplikace vám navíc umožňuje aktualizovat firmware, díky čemuž je váš vysavač vždy na špičkové úrovni a jeho odolnost a účinnost jsou vždy na maximální úrovni. A co je ještě lepší, prostřednictvím této aplikace můžete snadno spravovat všechny své chytré spotřebiče Niceboy ION. Díky aplikaci dostupné v různých jazycích včetně češtiny a angličtiny si můžete být jisti, že budete mít svá zařízení plně pod kontrolou.

    • Vysoký sací výkon pro podlahy bez jediné skvrny s technologií Hurricane PRO
      Robotický vysavač Niceboy ION Charles i6 vás ohromí působivým sacím výkonem díky motoru s inovativní technologií Hurricane PRO. Se sacím výkonem 2500 Pa dokáže Charles i6 účinně odstranit z podlah všechny druhy nečistot, ať už jde o jemný prach, vlasy nebo větší částice. Technologie Hurricane PRO vytváří silný a účinný proud vzduchu, který účinně vysává nečistoty z povrchu podlahy, ale zároveň zabraňuje jejich rozptylu ve vzduchu a následnému usazování na podlaze. Díky této pokročilé technologii vysavač účinně čistí podlahy a zanechává je v krásně čistém a bezprašném stavu.

    • Stará se o vlastní nabíjení, aby vždy dokončil čištění
      Niceboy ION Charles i6 je vybaven výkonnou baterií, která poskytuje dostatek energie až na 120 minut nepřetržitého čištění na jedno nabití. O stav baterie vysavače se však nemusíte starat, protože když se baterie téměř vybije, vysavač automaticky přestane uklízet a přejde do nabíjecí stanice. Tam se rychle dobije a poté se vrátí na místo, kde skončil, aby dokončil svůj úklidový úkol. Po dokončení úklidu se také automaticky vrátí do nabíjecí stanice.

    • Nejvyšší ochrana proti nečistotám a alergenům díky filtračnímu systému s technologií MAX Clean
      Díky komplexnímu systému MAX Clean pro účinné zachytávání nečistot se robotický vysavač Niceboy ION Charles i6 stává ideálním řešením pro domácnosti s domácími zvířaty nebo alergiky. Součástí filtračního systému je předfiltr, který zachycuje větší nečistoty a chlupy, a nádoba na prach. Systém MAX Clean však nejenže udržuje vaši domácnost čistou, ale zlepšuje také kvalitu vzduchu, který dýcháte. Filtrační systém je vybaven filtrem HEPA H13, což je nejvyšší úroveň filtrace. Dokáže zachytit i mikroskopické částice včetně alergenů, prachu a bakterií s účinností až 99,97%. To znamená, že vzduch, který vysavač vypouští zpět do místnosti, je čistý a zdravý pro vás a vaši rodinu.

  • Speciální režimy čištění vám pomohou rychle vyřešit nejběžnější situace
    Vysavač ION Charles i6 poskytuje různé režimy čištění, které vám umožňují přizpůsobit čištění vašim specifickým potřebám. Automatický režim je univerzální režim pro komplexní čištění celé místnosti. Režim čištění pevného bodu je určen k důkladnému čištění konkrétní oblasti, zatímco režim čištění hran je specializovaný program pro cílené čištění podél stěn a hran nábytku.

Klíčové vlastnosti

  • HEPA filtr maximální třídy H13 se vyznačuje nejvyšší možnou účinností filtrace (99,97 % všech částic o velikosti až 0,06 mikrometru)
  • Pro současné vysávání a vytírání má vysavač dvojitou nádobu na vodu a prach (objem 220/400 ml) s odnímatelnou nádobou na vodu určenou pouze k vysávání (objem 650 ml)
  • Vysavač vám ušetří desítky minut práce denně. Na jedno nabití zvládne vysávat až 120 minut
  • Ovládejte nejen pomocí mobilní aplikace. Díky zabudované podpoře hlasového asistenta Google Assistant stačí jen pár slov k dosažení dokonalého úklidu
  • Vše, co potřebujete pro pohodlný provoz, naleznete v jednom balení - v balení výbavy naleznete například přídavný univerzální středový kartáč, náhradní polohovací kartáče, HEPA filtr nebo čistící kartáč atd.
  • Ani přechodové lišty nezastaví vysavač na jeho cestě k dokonale čisté podlaze, dokáže překonat jakoukoli překážku do 1,5 cm
  • Díky účinnému motoru se sníženou hlučností už úklid nebude narušovat pohodlí domova
  • Není třeba používat žádné náhradní sáčky - jednoduše vyjměte a vyprázdněte dvojitou nádobu a filtr HEPA jednoduše omyjte pod tekoucí vodou
  • Štíhlý design umožňuje vysavači uklízet v jinak těžko přístupných prostorách, jako je například prostor pod pohovkou, postelí nebo skříní

Technická specifikace

Doba provozu Do 120 min
Objem nádobky na odpad 650 ml
Objem nádobky na vodu 220 ml
Kapacita baterie DC 11,1 V Li-ion 2 600 mAh
Napětí 11,1 V
Čas do plného nabití 300 minut
Sací výkon 2 500 Pa
Rozměry 310 x 310 x 76 mm
Jmenovitý rozsah napětí dokovací stanice 220-240 V
Jmenovitá frekvence 50-60 Hz
Jmenovité vstupní napětí dokovací stanice 15 V / 0,8 A
Výstupní napětí dokovací stanice 15 V / 0,8 A

Obsah balení:

  • Robotický vysavač Niceboy ION Charles i6
  • Středový kartáč Animal Brush
  • Univerzální středový kartáč
  • Nabíjecí základna
  • 4x boční štětiny
  • Napájecí adaptér
  • Návod k použití
  • HEPA filtr
  • Dvojitá nádoba
  • Utěrka na mopování a pásy na suchý zip
  • Čistící kartáč
  • Dokumentace


Recenze na Niceboy ION Charles i6 Black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.