Niceboy HIVE Pins 2 ANC

Cena s DPH
1 159 Kč
Cena bez DPH: 958 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 414717
Niceboy

Niceboy HIVE Pins 2 ANC [hive-pins-anc]

Chcete se odpojit od okolního světa? Se sluchátky HIVE Pins 2 ANC je to díky aktivnímu potlačení hluku (Active Noise Cancelling) samozřejmost. Nebo běháte ve městě, takže potřebujete slyšet provoz v okolí? S ambient režimem to není problém. A do třetice všeho dobrého: sluchátka vydrží na jedno nabití hrát celých 6 hodin a pokud jste na cestách, s nabíjecím pouzdrem máte v kapse celých 24 hodin poslechu.

Proč koupit Niceboy HIVE Pins 2 ANC?

  • Okolní zvuky? Jen na přání! - Díky technologii ANC, tedy aktivnímu potlačení ruchů, uslyšíte jen hudbu a nic víc. Žádný hluk ani hovory v okolí nebudou rušit váš poslech. Pokud ale například rádi běháte s hudbou v uších a zároveň chcete běhat bezpečně, stačí aktivovat ambient režim. Potom uslyšíte i zvuky dopravy nebo hlasy z okolí, takže vás nic během tréninku nemůže překvapit.
  • Malá sluchátka, velká výdrž - Sluchátka vydrží hrát celých 6 hodin. Pokud si s sebou na cesty ale vezmete ještě předem nabité pouzdro, budete mít hned spolu 24 hodin poslechu v kapse, protože pouzdro poslouží jako nabíječka.
  • Dokonalý zvuk především - Sluchátka mají vyladěný zvuk - basy jsou hluboké, středy jasné a výšky ostré. Díky dostatečně velkým měničům (8 mm) je zvuk výrazný a za kvalitním přenosem hudby stojí mimo jiné také kodek AAC. Spolu s již zmiňovaným ANC se tak můžete s těmito sluchátky zcela ponořit do hudby, kterou máte rádi.
  • Nabíjejte bezdrátově nebo přes USB-C - Bezdrátová sluchátka vám dají svobodu pohybu, jejich pouzdro zase přináší moderní a pohodlné nabíjení, a to i díky USB-C konektoru, při jehož zapojování nemusíte řešit, kde je dole a kde nahoře. A nabíjení jede i bez kabelů, energii totiž rychle doplníte i přes bezdrátové nabíjení.
  • Pro malé i velké uši - Nespadají vaše ušní boltce do kategorie "standard"? S těmito sluchátky nebude poslech hudby problém - v balení totiž máte 3 velikosti špuntů, takže si najdete tu správnou, ať už máte uši jakékoli. Dotykové ovládání sluchátek je pak jednoduché a intuitivní. A co když poběžíte v dešti? Nevadí, sluchátka mají stupeň krytí IPX5, takže je jen tak něco neohrozí.

Technická specifikace

Verze Bluetooth: 5.0
Profily Bluetooth: A2DP, AVRCP, HSP, HFP, SZP
Podporované kodeky: AAC, SBC
Stupeň krytí: IPX5
Dosah přenosu: 10 m
Reproduktor: 8 mm
Impedance: 32
Frekvenční rozsah: 20 Hz – 20 kHz
Frekvenční rozsah Bluetooth: 2,4 GHz – 2,48 GHz
Citlivost: 101 ± 1 dB
Doba přehrávání na jedno nabití: až 6 hodin
Celková doba přehrávání: až 24 hodin
Kapacita baterie sluchátek: 50 mAh
Kapacita baterie nabíjecího boxu: 500 mAh
Hlasoví asistenti: Siri a Google Assistant

Obsah prodejního balení:

  • sluchátka
  • nabíjecí pouzdro
  • špunty do uší
  • USB-C kabel
  • dokumentace


Recenze na Niceboy HIVE Pins 2 ANC

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.