Niceboy RAZE Mini 4

Cena s DPH
499 Kč
Cena bez DPH: 412 Kč
 
 
Kód produktu: 463537
Niceboy

Niceboy RAZE Mini 4 [raze-mini-4]

V malém těle velký zvuk

Všestranný přenosný reproduktor Niceboy RAZE Mini 4 o výkonu 5 W překvapí svým zvukem. Technologie MaxxBass zajistí efektivní vyvážení zvuku pro přesné podání bez zkreslení s bohatšími basovými frekvencemi. O kvalitní přenos se postará Bluetooth 5.3 a díky True Wireless Stereo technologii můžete propojit dva reproduktory pro stereo ozvučení. Vezměte ho s sebou kamkoli – 8-hodinová výdrž baterie a stupeň krytí IPX5 dělají z tohoto malého reproduktoru skvělého společníka.
mini4

O produktu

  • Kompaktní rozměry
    Niceboy RAZE Mini 4 je připraven jít s vámi kamkoli - díky rozměrům pouhých 10 x 10 x 4 cm a praktickému přenosnému poutku je opravdu jednoduché ho vzít s sebou i do malé tašky či pověsit na batoh.
  • Kvalitní zvuk s posílenými basami
    5 W je dostatečný výkon pro menší posezení či poslech doma. Technologie MaxxBass navíc dodá basům hloubku a aby byl přenos čistý a bez přerušení, reproduktor je vybaven Bluetooth 5.3.
  • Integrovaný mikrofon i rádio
    Vybavte si své hovory hands-free díky zabudovanému mikrofonu. Reproduktor má navíc také FM rádio, takže pokud je váš zdroj hudby vybitý, nemusíte zůstat v tichu.
  • Připraven k pobytu venku
    Nebojte se ho vzít ven. Díky výdrži baterie až 8 hodin na jedno nabití a voděolnosti se stupněm krytí IPX5 s vámi reproduktor zvládne také výlety či pobyt v blízkosti vody. A když se baterie vybije, lehce jej opět nabijete pomocí univerzálního USB-C.
  • Poslouchejte stereo
    Ve výbavě reproduktoru nechybí také technologie True Wireless Stereo, která umožňuje bezdrátově propojit najednou dva reproduktory a poslouchat tak oblíbené skladby ve stereo kvalitě.
mini4

Technická specifikace

Výstupní výkon: 5 W RMS
Citlivost: 85 dB
Frekvenční odezva: 150 Hz – 20 kHz
Impedance: 4 Ohm
Bluetooth verze: 5.3
Podporované Bluetooth kodeky: SBC
Podporované Bluetooth profily: A2DP, AVRCP, HFP
Typ baterie: Li-ion polymerová 800 mAh
Stupeň krytí: IPX5
Doba přehrávání hudby: až 8 hodin (záleží na úrovni hlasitosti a zvukovém obsahu)
Rozměry: 100 x 100 x 40 mm
Hmotnost: 220 g

Obsah prodejního balení:

  • Niceboy RAZE Mini 4
  • USB kabel typu C
  • Návod


Recenze na Niceboy RAZE Mini 4

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.