Niceboy Raze 3 Titan přenosný reproduktor

Cena s DPH
1 999 Kč
Cena bez DPH: 1 652 Kč
 
Kód produktu: 411485
Niceboy

Niceboy Raze 3 Titan přenosný reproduktor [RAZE3-TITAN]

.

Vychutnejte si hudbu v novém rozměru!

Maximální výkon, maximální zvuk, to je přenosný reproduktor RAZE 3 Titan. Se svým skvělým výkonem 50 W dokáže ozvučit párty doma i venku. Má čistý zvuk as technologií MaxxBass i výrazné basy. Na jedno nabití vydrží hrát až 15 hodin. To vše zvládne klidně u bazénu – je totiž vodotěsný (krytí IP67). Dá se využít také jako powerbanka pro váš telefon či tablet a díky integrované anténě přehrává FM rádio bez přidaného kabelu.

Proč koupit Niceboy RAZE 3 Titan

  • Pořádná nálož zvuku díky 50 W
    Chcete, aby vás bylo pořádně slyšet? Večírek doma i na zahradě rozjede extra hlasitý reproduktor s titanským výkonem 50 W. Zachovává si čistý zvuk as technologií MaxxBass i poctivé basy. Kdo chce mít ještě lepší zážitek z prostorového zvuku, může si díky technologii True Wireless propojit zdroj hudby hned se dvěma reproduktory.
  • Nebojí se vody
    Reproduktor RAZE 3 Titan něco vydrží - pobyt v náročném terénu, ranní rosu po večírku, ale dokonce i pád do bazénu či silný déšť. Má totiž krytí IP67, proto je vodotěsný a odolá i prachu z prostředí.
  • hraje až 15 hodin a slouží jako powerbanka
    Stačí reproduktor jednou nabít a může vám hrát až 15 hodin. Navíc však funguje také jako powerbanka: jednoduše připojíte například telefon přes USB kabel k reproduktoru a už se nabíjí.
  • FM rádio s integrovanou anténou
    Chcete u vody nebo třeba při vaření poslouchat rádio? RAZE 3 Titan má vlastní integrovanou anténu, takže si díky němu pohodlně pustíte vaše oblíbené rozhlasové stanice, aniž byste s sebou museli místo antény nosit ještě kabel, jako je tomu u mnoha jiných reproduktorů.
  • Hudba ve vaší režii
    Samozřejmostí je bezdrátové připojení přes Bluetooth 5.0, ale reproduktor může hudbu přehrávat iz celé řady médií: z microSD karty, z USB flash disku nebo pomocí audio kabelu s 3,5 mm jackem.

Technická specifikace

Model: Niceboy RAZE 3 Titan
Verze Bluetooth: 5.0 + EDR
Podporované Bluetooth profily: HFP, A2DP, AVCTP
Vzdálenost přenosu: 10 m
Frekvence: 65 Hz - 20 kHz
Citlivost: do 86 dB
Reproduktor: vnější průměr 40 mm
Výkon: 50 W
Baterie: 5000 mAh
Výdrž: až 15 hodin (při 50% hlasitosti)
Nabíjení: USB-C
Rozměry: 215 x 935 x 935 mm
Hmotnost: 980 g

Obsah prodejního balení:

Bluetooth (bezdrátový) reproduktor Niceboy RAZE 2 ego
Vícejazyčný návod k obsluze
Nabíjecí USB kabel
Audio kabel AUX (3,5 mm)


Recenze na Niceboy Raze 3 Titan přenosný reproduktor

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.