Niceboy VEGA 11 Vision

Cena s DPH
2 990 Kč
Cena bez DPH: 2 471 Kč
 
 
Kód produktu: 471696
Niceboy

Niceboy VEGA 11 Vision [vega-11-vision]

Niceboy VEGA 11 Vision

Niceboy VEGA 11 je akční kamera s nativním rozlišením až 4K a výkonnou stabilizací obrazu X-STEADY. V balení kamery naleznete mimo jiné externí mikrofon a dálkové ovládání. Díky přednímu i zadnímu displeji vám kamera poskytne dokonalou kontrolu nad kamerou a natáčením. Celoskleněný objektiv sestávající ze šesti čoček s antireflexní vrstvou a nízkým odleskem čoček zaručuje vysokou kvalitu obrazu i v náročných světelných podmínkách. Fotoaparát podporuje kreativní režimy včetně časosběrného a zpomaleného videa a umožňuje pořizovat 20 Mpx fotografie.
vega-x-star-2

O produktu

    • Vychutnejte si skutečně ostrý obraz světa ve vysoké kvalitě 4K!
      Kamera Niceboy VEGA 11 Vision, vybavená špičkovým hardwarem v čele se snímačem SONY IMX386, vám umožní nahrávat v opravdu vysokém rozlišení a při skutečně vysoké snímkové frekvenci. Niceboy VEGA 11 Vision nahrává v nativním rozlišení 4K při 30 snímcích za sekundu (v interpolovaném rozlišení dokonce 60 snímků), ale nabízí také nahrávání v rozlišení 2,7K při 60 a 30 snímcích za sekundu nebo dokonce FullHD při 120 snímcích za sekundu!

    • Stabilizace obrazu zajišťuje plynulé záběry bez chvění
      S Niceboy VEGA 11 Vision můžete jít do akce s plnou důvěrou. Ani při dobrodružných výpravách přes nerovnosti a výmoly se nemusíte obávat roztřesených záběrů. Pokročilá stabilizační technologie X-STEADY nepřetržitě analyzuje každý moment snímání a okamžitě upravuje obraz. Díky této technologii si můžete být jisti, že výsledné záběry budou hladké, plynulé a bez otřesů.

    • Balení příslušenství včetně externího mikrofonu a dálkového ovládání
      Niceboy VEGA 11 Vision přináší komplexní balíček pro pohodlnou produkci videa. Kromě samotné kamery získáte také externí mikrofon, který zajistí čistý zvuk vašich záběrů. V balení naleznete také dálkové ovládání, se kterým můžete zachytit ten správný okamžik, aniž byste museli vždy mačkat tlačítko nahrávání. Kromě toho v balení naleznete také sadu držáků a konzol pro připevnění kamery na různé povrchy. S kamerou Niceboy VEGA 11 Vision získáte kompletní sadu nástrojů pro dosažení nejlepších výsledků.

    • Dva displeje IPS pro snadné ovládání a kontrolu každého záběru
      Niceboy VEGA 11 Vision se snadno a intuitivně ovládá díky dvěma vysoce kvalitním displejům IPS. Na zadní straně naleznete dvoupalcový displej, který vám umožní přehledně ovládat všechny funkce kamery. Kromě toho je kamera vybavena také 1,3palcovým předním barevným displejem, který zobrazuje, co natáčíte v reálném čase. To oceníte zejména při focení selfie, kde máte stále dokonalý přehled a kontrolu nad každým záběrem.

    • Technologie pro detailní videa za všech podmínek
      Akční kamera Niceboy VEGA 11 Vision posouvá hranice nahrávání díky inovativní technologii a špičkové optice. Je vybavena celoskleněným objektivem sestávajícím ze šesti čoček s antireflexní vrstvou, což zaručuje vynikající kvalitu obrazu. Skvělý výkon i v náročných světelných podmínkách ještě umocňuje objektiv s nízkou světelností f/2,8.

    • Jednoduché ovládání kamery nebo správa nahraných záznamů v mobilní aplikaci
      Niceboy VEGA 11 Vision vám nabízí maximální pohodlí při nastavování a ovládání záznamu pomocí mobilní aplikace, která vám umožní intuitivně nastavit funkce kamery. Pomocí této aplikace si můžete také pohodlně prohlížet právě natočené záběry přímo v mobilním telefonu. Kromě toho jsou na těle kamery k dispozici vstupy pro kabely microHDMI a USB-C, které usnadňují připojení kamery k externímu monitoru nebo počítači. Díky tomu můžete snadno spravovat nahrané soubory bez nutnosti vyjímání karty microSD.

  • Buďte kreativní díky širokému spektru dalších funkcí
    Niceboy VEGA 11 přináší širokou škálu kreativních možností k zachycení každého požadovaného okamžiku. Zachyťte denní dobrodružství ve zrychleném časosběrném videu nebo se ponořte do detailů skoku do vody či z kopce pomocí efektních zpomalených záběrů. Kromě toho a dalších funkcí fotoaparát nabízí režim časovače pro dokonalé načasování záběrů nebo umožňuje přizpůsobit expoziční časy pro skvělé fotografie.
vega-x-star

Klíčové vlastnosti

  • Pro ukládání záznamů můžete ve fotoaparátu používat paměťové karty s kapacitou až 128 GB.
  • Na těle kamery naleznete konektor USB-C pro napájení a připojení externího mikrofonu.
  • Součástí balení je pouzdro s garantovanou vodotěsností do 30 metrů.
  • Akční kameru můžete použít také pro připojení k počítači jako webovou kameru.
  • Základní vybavení zahrnuje držáky na připevnění kamery na různé povrchy včetně držáku na stativ a držáku na přilbu.
  • Kamera a fotoaparát v jednom těle. Pomocí akční kamery můžete pořizovat úžasné fotografie ve vysoké kvalitě s rozlišením až 20 Mpx.

 

Technická specifikace
Snímač Sony IMX386
Objektiv celoskleněný 6G + antireflexní vrstva, 145°
Ohnisková vzdálenost f/2,8
Rozlišení videa 4K 60 snímků/s (interpol.)
4K 30 snímků/s, 2,7K 60/30 snímků/s
1080p 120/60/30 snímků/s
720p 120/60 snímků /s
Formát videa MOV, H.264
Stabilizace Ano (X-STEADY)
Max. rozlišení fotografií 20 MPx
Formát fotografii' JPG
Displej 2" IPS vzadu, 1,3" IPS vpředu
Baterie 1050 mAh, Li-Ion, vyměnitelná
Výdrž až 80 minut při rozlišení 4K 30 snímků za sekundu (Wi-Fi a displej vypnuto, okolní teplota 22 °C)
Vodotěsnost 30 metrů v pouzdru (reklamace nebudou uznány v případě poškození vodou)
Připojení Wi-Fi (2,4 GHz), USB-C, microHDMI
Mikrofon ano (podpora externího mikrofonu)
Paměťová karta microSD, typ UHS-I U3, Max. 128 GB, podporovaný formát FAT32 (karta není součástí dodávky)
Provozní teplota 0 °C až 40 °C (s klesající teplotou se snižuje výdrž baterie)
Rozměry 62 x 42 x 31 mm
Hmotnost 71 g

Obsah balení:

  • Kamera Niceboy VEGA 11 Vision
  • Externí mikrofon
  • Dálkové ovládání
  • Sada základního příslušenství a držáků pro kameru (včetně držáku na stativ, držáku na přilbu)
  • Manuál
  • Dokumentace


Recenze na Niceboy VEGA 11 Vision

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.