Ninja Gaiden 3 [XBOX 360] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
259 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 320815
NICALiS

Ninja Gaiden 3 [XBOX 360] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Ninja Gaiden 3 Vás vezme na cestu s Vaším hrdinou Hayabusa ještě jednou, ale tentokrát uvidíte více ze svých protagonistů, než jste si kdy dokázali představit. Poprvé můžete dívat na svět očima Hayabusu a zjistit, co pohání do boje a zabíjení. V centru konfliktu je tentokrát maskovaný muž, kterého motivace a cíle jsou nejasné. Prostřednictvím tajemných sil zmení Hayabusu, a hranice mezi hrdinou a darebák, dobrem a zlem jsou navždy smazány.

Hra představuje nový příběh, novou hratelnost a nové módy, čímž Ninja Gaiden 3 představuje nový směr v této oblíbené sérii. Změní způsob, jakým přemýšlíte o ninjovi a Hayabusa v této hře, a slibuje, že se dozvíte jaký to je pocit, když někoho zabijete, prostřednictvím svých zážitků ve hře.

Hra také nabízí online kooperativní a kompetitivní multiplayer, který přidá zcela nový Ninja Gaiden zážitek. Temný svět ninjů nebyl nikdy předložen tímto způsobem, a Ninja Gaiden už nikdy nebude stejný! Zvedněte Dragon Sword ještě jednou, nabruste jeho čepel a zdokonalte své schopnosti. Dobrodružství jako žádné jiné na Vás čeká ...

  • Díky nové herní mechanice a prezentaci pocítíte, jaké to je zatnout do nepřítele z masa a kostí, spolu se všemi následky, co s tím přichází.
  • S novým příběhem a novými postavami se dozvíte více o minulosti i současnosti Hayabusu než kdykoliv předtím. Jakmile ho uvidíte jak bezduchý stroj na zabíjení, zjistíte jeho motivaci a poznáte muže za maskou.
  • Vycházeje ze stejné intenzivní akce, kterou je proslulá celá série , je Ninja Gaiden 3 pro Vás výzva, ale stále je přístupná i pro nové hráče v sérii .
  • Bohatý řadu online režimů Vám dává možnost hrát kooperativně, nebo kompetitivně. Nové výzvy, postavy a mise čekají na ty, kteří se rozhodnou připojit k Stínem světa on-line!
  • Recenze na Ninja Gaiden 3 [XBOX 360] - BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.