Nintendo Switch (Fortnite Special Edition)

Cena s DPH
8 579 Kč
Cena bez DPH: 7 090 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 411334
Nintendo

Nintendo Switch (Fortnite Special Edition) [HAD-S-KFAGE]


Bojujte kdykoli a kdekoli s balíčkem Nintendo Switch (Fortnite Special Edition).


Nintendo Switch
Nintendo Switch je zcela nová hybridní konzole, která byla dosud známa pouze pod kódovým jménem Nintendo NX. Její součástí je konzole Switch, dokovací stanice pro Switch a ovladače Joy-Con. Konzole Switch má 4GB RAM a interní paměť 32 GB. Odnímatelná tabletová část má 6.2", 720p multi dotykový displej.


Hlavní částí herního systému je konzole Switch, baterií nabíjený, tabletu podobný monitor, který zahrnuje LCD displej, 3.5mm audio jack a odklápětelný stojan na jeho podepření. Konzola má na stranách drážky, do kterých lze nasunout ovladače Joy-Con. Konzole obsahuje slot na herní karty (cartridge-ově založená média).


Konzola může být umístěna do dokovací části, která se připojuje na napájecí zdroj a k televizi, když potřebuje nabití, nebo když budete chtít hrát na televizi. Tabletová část má zhruba 167 mm v průměru a rozměry 184 mm x 106,5 mm bez připnutých. Joy-Con ovladačů. 6.2" dotykový displej má detekci deseti bodů, tedy je srovnatelný s většinou chytrých telefonů a tabletů na trhu a také nabídne rozlišení 720p.


Při ohlášení konzoly bylo naznačeno, že dodatečně bude vydáno velké množství podpůrného hardwaru a periferií. Switch je součástí velkého systému zařízení, ale stále zůstává konzolí.


Nintendo Switch přichází se systémem ovladačů zvaným Joy-Con. Systém obsahuje dva menší ovladače, které jsou označeny „L“ a „R“ a také přichází s částí na držení, do které se připojí a která Vám připomene klasický herní ovladač. Ovladače obsahují akční a zadní tlačítka, spouště a joysticky. Malé ovladače mohou být připojeny na boční strany konzoly, mohou být použity separátně v každé ruce, připojeny k části k držení, čímž vytvoří pořádný herní ovladač, nebo mohou být použity samostatně pro dva hráče. Konzole podporuje bezdrátový ovladač Switch Pro Controller, který má více tradiční design a podobá se klasické Wii U Pro ovladače. Switch podporuje hraní multiplayer různými způsoby, např. za využití dvou originálních ovladačů ze Switch systémů si budou moci zahrát až čtyři hráči.


Fortnite Special Edition Ponořte se do Battle Royale bitvy, ve které proti sobě nastoupí až 100 hráčů. Hra Fortnite se od svého prvního vydání v červnu 2018 stala nejstahovanější hrou na Nintendo Switch a každý týden ji hrají miliony hráčů.


NSW-Fortnite-ed

Nintendo Switch (Fortnite Special Edition) balíček obsahuje:

  • Konzoli Nintendo Switch s jedinečným Fortnite designem na zadní straně, adaptér a HDMI kabel
  • Nintendo Switch dokovací stanice s Fortnite designem
  • Levý ovladač Joy-Con, žlutý
  • Pravý ovladač Joy-Con, modrý
  • Předinstalovanou hru Fortnite
  • Kód ke stažení Wildcat Bundle, se kterým hráč může získat Wildcat outfit + další dva volitelné vzhledy, Sleek Strike Back Bling + další dva doplňkové vzhledy a 2000 V-bucks.

 

Recenze na Nintendo Switch (Fortnite Special Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.