Nintendo Switch, grey-BAZAR (použité zboží, smluvní záruka 12 měsíců)

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
5 639 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 366407
Nintendo

Nintendo Switch, grey-BAZAR (použité zboží, smluvní záruka 12 měsíců)

  • Konzola je z výkupu a je 100 % funkční a odzkoušená
  • velmi zachovalý stav
  • kompletní obsah balení
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Nintendo Switch je zcela nová hybridní konzole, která byla dosud známá pouze pod kódovým jménem Nintendo NX. Její součástí budou konzole Switch, dokovací stanice pro Switch a ovladače Joy-Con. Konzola Switch by měla mít 4GB RAM a interní paměť 32 GB. Odnímatelná handheld část bude mít 6.2"720p multi dotykový displej.

Hlavou částí herního systému bude konzola Switch, baterií nabíjen, tabletu podobný monitor, který zahrnuje LCD displej, 3.5 mm audio jack a odklopit stojan na postavení handheld části. Konzola mě na stranách drážky, do kterých se dají nasunout ovladače Joy-Con. Konzola obsahuje slot na herní karty (cartridge založené média).

Konzole může být umístěna do dockovací části, která se připojuje na napájecí zdroj a k televizi, když potřebuje nabití, nebo když budete chtít hrát na televizi. Tabletová část bude mít zhruba 167 mm v průměru a rozměry 184 mm x 106,5 mm bez připnutých Joy-Con ovladačů. Displej by měl mít 6.2"a dotykový displej s detekcí deseti bodů, který je srovnatelný s většinou smartphonů a tabletů na trhu, také nabídne rozlišení 720p.

Systém přichází s systémem ovladačů zvaným Joy-Con. Systém obsahuje dva menší ovladače, které jsou označeny"L" a"R" a také přichází s částí pro držení, do které se připojí. Ovladače obsahují akční a zadní tlačítka, spouště a joysticky. Malé ovladače mohou být připojeny na boční strany konzole, mohou být použity separátně v každé ruce, připojené k části na držení, čímž vytvoří pořádný gamepad, nebo mohou být použity samostatně pro dva hráče. Konzola bude podporovat bezdrátový ovladač Switch Pro Controller, který ma více tradiční design, který se podobá klasické Wii U Pro ovladače . Switch bude podporovat hraní multi-player různými způsoby, například za využití dvou originálních ovladačů ze Switch systémů.

Při ohlášení konzole bylo naznačeno, že dodatečně bude vydáno velké množství podpůrného hardwaru a periferií. Switch bude součástí velkého ekosystému zařízení, ale stále zůstane konzolou.

Na konzole můžete očekávat hry od známých vydavatelů jako: Activision, Bethesda, Capcom, EA, Sega, Square Enix a Ubisoft. Dopředu již byly zveřejněny některé tituly: Just Dance 2017, Project Sonic 2017, Dragon Quest X a Dragon Quest XI. Také si budete moci užít očekávanou The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario, Mario Kart. Na videu také uvidíte krok novým směrem s hrami NBA 2K17 aThe Elder Scrolls V: Skryrim, což značí, že se možná dočkáme i největších herních titulů, které jste dosud viděli pouze na herních systémech od Sony a Microsoft.



Informace o obsahu, výkonu konzole a ceně nejsou finální! Může dojít ke změně!


Recenze na Nintendo Switch, grey-BAZAR (použité zboží, smluvní záruka 12 měsíců)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.