Nintendo Switch (Mario Red & Blue Edition)

Cena s DPH
8 449 Kč
Cena bez DPH: 6 983 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 417463
Nintendo

Nintendo Switch (Mario Red & Blue Edition) [HAD-S-RAAAF]


Nintendo Switch je hybridní konzole, jejíž součástí je konzola Switch, dokovací stanice pro Switch a ovladače Joy-Con. Konzole Switch má 4GB RAM a interní paměť 32 GB. Odnímatelná tabletová část má 6.2", 720p multi dotykový displej.


Hlavní částí herního systému je konzole Switch, baterií nabíjený, tabletu podobný monitor, který zahrnuje LCD displej, 3.5mm audio jack a odklápětelný stojan na jeho podepření. Konzola má na stranách drážky, do kterých lze nasunout ovladače Joy-Con. Konzole obsahuje slot na herní karty (cartridge-ově založená média).


Konzola může být umístěna do dokovací části, která se připojuje na napájecí zdroj a k televizi, když potřebuje nabití, nebo když budete chtít hrát na televizi. Tabletová část bude mít zhruba 167 mm v průměru a rozměry 184 mm x 106,5 mm bez připnutých. +or+363343+or+363319+or+374656+or+373952">Joy-Con ovladačů. Displej má 6.2" a dotykový displej s detekcí deseti bodů, který je srovnatelný s většinou chytrých telefonů a tabletů na trhu, také nabízí rozlišení 720p.


Systém přichází se systémem ovladačů zvaným Joy-Con. Systém obsahuje dva menší ovladače, které jsou označeny „L“ a „R“ a také přichází s částí na držení, do které se připojí a která Vám připomene klasický herní ovladač. Ovladače obsahují akční a zadní tlačítka, spouště a joysticky. Malé ovladače mohou být připojeny na boční strany konzoly, mohou být použity separátně v každé ruce, připojeny k části k držení, čímž vytvoří pořádný herní ovladač, nebo mohou být použity samostatně pro dva hráče. Konzole podporuje bezdrátový ovladač Switch Pro Controller, který má více tradiční design, který se podobá klasickým Wii U Pro ovladačům. Switch podporuje hraní multiplayeru různými způsoby, například za využití dvou originálních ovladačů ze Switch systémů, si mohou zahrát až čtyři hráči.


Obsah balení:

  • Konzoli Nintendo Switch
  • Dokovací stanici pro konzoli
  • Levý ovladač Joy-Con, šedý
  • Pravý ovladač Joy-Con, šedý
  • Část k držení Joy-Con ovladačů
  • Dvojici Joy-Con popruhů na ruku
  • AC adaptér
  • HDMI kabel


Recenze na Nintendo Switch (Mario Red & Blue Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.