Nintendo Switch Ring Fit Adventure

Cena s DPH
1 759 Kč
Cena bez DPH: 1 454 Kč
 
Kód produktu: 402188
Nintendo

Nintendo Switch Ring Fit Adventure [HAC-R-AL3PA]


Balení neobsahuje konzolí Nintendo Switch, která je pro využití zboží potřebná.

Ve hře Ring Fit Adventure hráči objevují rozsáhlý svet a bojují s nepřáteli za pomoci reálných fitness cviků. Nové doplňky Ring-Con a pás na nohu, které jsou součástí balení, rozpoznávají a měří hráčovy pohyby v reálném světě a mění se na činnost ve hře. Například běháním na místě se pohybujete se svou postavičkou v herním světě pomocí připnutého pásu na noze, anebo stisknutím doplňku Ring-Con přeměníte sílu při cvičení na silný útok ve hře. Hráči kteří budou denně hrát, si pravidelně procvičí různé části těla. Společně s bonusovými minihrami a posilovacími tréninky je Ring Fit Adventure zábavným zážitkem pro hráče s různou úrovňí zručností a životním stylem.


Ring Fit Adventure obrací typická dobrodružství hlavou dolů. Hráči dělají dřepy, posilují a natahují se, aby zvládli výzvy navržené pro širokou řadu tělesných typů a úrovní fitness zručností. K hraní hry si hráči zapojí ovladače Joy-Con svojí konzoly Nintendo Switch do přiloženého příslušenství - jeden k doplňku Ring-Con a druhý k pásu na noze. Pás se připevňuje k hráčovu levému stehnu, zatím co Ring-Con drží hráč v obou rukách. Ring-Con je ohybné elektronické zařízení, které vyvíjí odpor a obsahuje senzor, který rozpoznává námahu a reaguje na změny. Ring Fit Adventure se dá přizpůsobit k hráčově úrovni zručností, takže i hráči nezkušení ve fitness si můžou upravit intenzitu cvičení tak, aby vyhovovala jejich schopnostem. To jim umožní pokračovat každý den na úrovni aktivity, která jim je příjemná.


Adventure režim v Ring Fit Adventure se odehrává v barevném světě, kde se potkává dobrodružství s fitness. K cestování je hráčům k dispozici přes 20 různých světů. Běháním na místě hráči rozhýbou postavičku vpřed a pomocí příslušenstva Ring-Con vykonají různé herní činnosti jako je skákání, vznášení se ve vzduchu anebo řízení voru na řece. Po cestě se objevují nepřátelé připravení k boji. Hráči mohou útočit a bránit se pomocí více než 40 Fit zručností - cviky rozdělené do kategorií jako jsou paže, břišní svaly, nohy a jóga. Hra hráčům poskytuje přesné návody, jak cviky správně udělat a jejich správné prodvedení působí zvětšené poškození nepřátelům. Každá činnost, kterou ve hře předvedete, dává vaší herní postavě zkušenosti. Zvýšení úrovně zvyšuje statistiky a odemyká nové Fit zručnosti, které můžete využít v dalším boji. Adventure režim je navržený jako přirozený způsob, jak motivovat hráče k pokračování ve hře, pravidelné cvičení, vývoji v herním světě, ale i zlepšování jejich fitness úrovně v tom reálném.


Kromě hlavního příběhu je tu stále režim rychlé hry, který je skvělým způsobem, jak si užít Ring Fit Adventure v kratších časových intervalech, který jde kdykoliv přerušit. Každý si tak může krátce zacvičit, střídat se s přáteli a rodinou v minihrách a snažit se o vysoké skóre. Minihry zahrňují široký výběr aktivit od rozbíjení krabic větrem vyvolaným ovladačem Ring-Con po tvarování keramiky za pomocí dřepů.


Ostatní režimy jako "Simple" a "Sets" nabízejí další možnosti cvičení. "Simple" umožňuje hráčům vybrat si cviky, které si chtějí procvičit a vyzkoušet jednotlivě. Rekordy se zaznamenávají, aby každý mohl sám sebe překonávat. "Sets" nabízí sestavené sekvence různých cviků, které se soustředí na určité témy anebo častí těla. Tento režim je skvělým způsobem, jak se zaměřit na určité svaly, které by si hráč rád vypracoval jako například nohy, ramena, trup anebo spodní část těla. Hra obsahuje taktéž "Silent" režim pro ty, kteří bydlí v bytech a nechtějí být příliš hluční. Aktivovaním tohoto režimu, cviky typu jogging jsou nahrazené tiššími cviky, aby si hráči mohli procvičit nohy bez hlasitého dupotu.


Nintendo Switch Ring Fit Adventure obsahuje:

  • Hru Ring Fit Adventure
  • Ovladač Ring-Con
  • Pás na držení ovladačů Joy-Con na nohu


Recenze na Nintendo Switch Ring Fit Adventure

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.