Nobunaga's Ambition: Sphere of Influence PS4

Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
 
Kód produktu: 348689
KoeiEN dabing

Nobunaga's Ambition: Sphere of Influence [PS4]


Tento titul je centrovaný kolem japonské kultury, což vytváří realistický, dynamický a dramatický herní zážitek, který vyžaduje vysokou úroveň koncentrace a schopností. Hráči budou nuceni ovládnout tři klíčové elementy, kreaci, diplomacii a válku, aby se z nich staly dobře smíchaných panovníci a úspěšně pokořili hru.

Při kreaci jsou hráči přivoláni k vytvoření postavení jejich klanu, řešení každodenních problémů jako je stavba farem a cest, rostoucí ekonomika, vstup do výměnných dohod se sousedními lena a jiné.

Diplomacie je hřištěm pro kultivaci diplomatických vztahů, najímání špionů, vytváření aliancí, zisk loajality podřízených funkcionářů a nárůsty moci za pomoci manželských svazků, slibů věrnosti a paktů.

Pro úspěch ve válce musí hráči vycvičit jednotky, povyšovat důstojníků podle potřeb jejich klanů, posilovat obranu, strategicky umisťovat vojska a útočit (nebo bránit se) pro prosazování jejich cílů a růst jejich nadvlády.

  • Nadhled v módě ptačího oka a možnost zvětšeného náhledu nabízejí lepší ovládání.
  • Rysy jsou pasivní speciální schopnosti, které se automaticky uskuteční za přítomnosti funkcionářů. Mohou být naučené při zvýšení úrovně funkcionářů, nebo za pomoci jejich služebníky a mohou ovlivnit strategické, vojenské nebo diplomatické situace, mimo jiné.
  • Taktiky jsou unikátní akce pro každého funkcionáře, které mohou být použity pro posílení armády, nebo oslabení nepřátel na krátkou dobu.
  • vychválení jako jedna z nejlepších pokračování v historii série, je tato neskutečně složitá, hluboká a důkladná strategická hra umístěna na pozadí roztříštěně národa.


  • Recenze na Nobunaga's Ambition: Sphere of Influence

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.