Oddworld: Collection Nintendo SWITCH

Cena s DPH
909 Kč
Cena bez DPH: 751 Kč
 
 
Kód produktu: 422166
MicroidsEN dabing

Oddworld: Collection [NSW]


Oddworld: Collection je nejzvláštnější kolekce ze všech a kompletní zážitek ze hry Oddworld pro Nintendo Switch!


Unikněte z vaší společnosti, která vás chce změnit na svůj další vynikající kousek masa v logické plošinovka Oddworld: New'n'Tasty. Vyvarujte se vyhynutí a bezduchým vědcům spolu s nejpodivnějším duem, jaké kdy zažili v dobrodružství, jaké nemá obdoba v Oddworld: Munch's Oddysee. Staňte se milosrdným lovcem odměn v Oddworld Stranger's Wrath, bezprecedentní směsi stříleček z pohledu třetí a první osoby!


3 skvělé hry Oddworld v 1:

  • Oddworld: New'n'Tasty je přízemní remake neuvěřitelné adventury Oddworld: Abe's Oddysee, která je platformou pro logické hry. Přináší atmosféru milované klasiky v nádherné estetice HD, která uspokojuje cítění moderního hráče.
  • Ve hře Oddworld: Munch's Oddysee můžete přepínat mezi Abe a Munchem a využívat speciální síly, cool vylepšení a další speciální schopnosti k získání posledních gabbitových vajec na Oddworld, které byly zabaleny v plechovce gabiaru. Může vám pomoci všechno podivné!
  • Oddworld: Stranger's Wrath se vyznačuje jedinečným hybridním úhlem pohledu, ve kterém si hráč podle své situace přepíná mezi první a třetí osobou. První osoba pro bojové situace, třetí osoba pro světový přechod




Recenze na Oddworld: Collection

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.