Sea ofThieves[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
689 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 382899
Microsoft

Sea ofThieves[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Sea ofThieves je pohlcující hra v sdíleném světě plná pirátů, neočekávaných nebezpečí a lupu, čekajícího na Plundrovaná. Staňte se piráty, kterými jste vždy chtěli být, sdílejte vaše dobrodružství s přáteli a nastavte si vlastní pravidla, úkoly a cíle ve světě, kde je každá další plachta na horizontu jiná posádka hráčů s neznámými úmysly.

Hra Sea ofThieves je unikátní kooperativní zážitek, který kombinuje vzrušení ze společných dobrodružství s přáteli a nevypočitatelnost sdíleného světa s jeho nástrahami, od jiných hráčů, i samotného světa.


  • Inovativní kooperativní hraní v sdíleném světě
    Hra Sea ofThieves je navržena pro spolupráci hráčů se společnými cíli a odměnami, kde se vydáte na epickou plavbu při hledání legendárních artefaktů a zakopaných pokladů, ale budete se nacházet ve světě, kde každá plachta na horizontu označuje jinou posádku. Jakou vlajku mají vztyčenou, a co vlastně chtějí?

  • Staňte se piráty, kterými jste vždy chtěli být
    S přáteli vytvořte posádku a staňte se piráty, vyberte si vlastní role a cíle. Prozkoumejte svět, plňte úkoly, nebo vyhledávejte konflikty. Bude to vaše posádka proti světu, a jak se vyrovnáte s ostatními posádkami je pouze na Vás.

  • Bohatý fantastický svět
    Hra Sea ofThieves zve hráčů do překrásného světa s charakteristickým stylem vyobrazení, který je zralý na průzkum a kde na Vás budou číhat mystické příšery , ať už na ostrovech, nebo pod lákavou hladinou moře.

  • Vyvíjející se zážitek
    Sea ofThieves Vám nabídne zážitek, který se bude postupně vyvíjet, hra se bude postupně měnit díky porozumění a zpětné vazbě celé komunity. Budou odhaleny nové způsoby hraní při rozšiřování a vylepšování světa.




  • Recenze na Sea ofThieves[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.