The Outer Worlds Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Outer Worlds - PS4The Outer Worlds - XBOX ONE
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 407959
2KEN dabing

The Outer Worlds [NSW]


The Outer Worlds je nové Single Player RPG z pohledu první osoby. Probouzejte se ve vesmírné koloniální lodi, které úkolem je objevovat nové světy na konci vesmíru, po desetiletí trvajícím spánku. Hned po probuzení se však ocitáte uprostřed spřísahání a stáváte se neplánovanou součástí tohoto spřísahání mocných. Zkoumejte ty nejvzdálenější světy, potkávejte různé frakce bojující o moc a rozhodněte se jakou osobností se stanete a na kterou stranu se přikloníte. 


 

  • Příběh RPG který ovládáte svými rozhodnutími. Vaše rozhodnutí ovlyvňují nejen to jak se příběh vyvíjí, ale i vývoj Vaší postavy, vedlejší příběhy a různé konce hry.
  • Veďte své spoločníky. Během hry střetnete mnoho postav, které se budou chtít k Vám připojit. Každý společník má unikátní schopnosti, svou vlastní motivací a ideály, a teda i svoje vlastní mise.
  • Prozkoumejte korporátní kolonii Halcyon. Jde o kolonii na konci galaxie, kterou ovládá korporátní rada. Tato rada ovládá všechno, kromě cizích monster, které vznikly v důsledku nevydařené terraformace dvou planet v této kolonii. Prozkoumejte všechny osady, vesmírné stanice a další zajímavá místa v koloni Halycon.

    Balení neobsahuje paměťovou kartu a vyžaduje připojení k síti internet, odkud si stáhnete hru!

 

Recenze na The Outer Worlds

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.