The Outer Worlds (Spacer’s Choice Edition)

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 509 Kč
Cena bez DPH: 1 247 Kč
 
 
Kód produktu: 459387
PrivateEN dabing

The Outer Worlds (Spacer’s Choice Edition) [XBOX X|S digital]

Pozor, jedná se o digitální verzi! Po koupi vám bude klíč zaslán formou SMS a na e-mailovou adresu.

O hře

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition je dokonalým způsobem, jak hrát oceněné RPG a všechny DLC od Obsidian Entertainment a Private Division.

Vyzkoušeli jste zbytek, nyní se vraťte k tomu nejlepšímu! Outer Worlds: Spacer's Choice Edition obsahuje základní hru a veškerý doplňkový obsah jako definitivní způsob, jak hrát oblíbenou RPG od Obsidian Entertainment. Toto remastrované mistrovské dílo je naprosto nejlepší verzí The Outer Worlds... i když se rozhodnete hrát toto kritiky uznávané RPG jako naprosto nejhorší verzi své postavy.

Ztracení při tranzitu na kolonistické lodi směřující na okraj galaxie se o desetiletí později probudíte a ocitnete se uprostřed hluboké konspirace hrozící zničením kolonie. Prozkoumejte různé planety a místa Halcyonu, včetně tajemného asteroidu Gorgon a nádherných lihovarů Eridanos. Když se setkáte s různými frakcemi, které soupeří o moc, postava, kterou se rozhodnete stát, určí, jak se tento příběh řízený hráči odvine.

Klíčové vlastnosti

  • Vnější světy, které milujete, ale ještě lépe
    Hit RPG z roku 2019 byl remastrován s lepší grafikou, vylepšeným výkonem, dalšími animacemi, prostředími s vyšším rozlišením a dalšími.

  • Zvýšená úroveň Cap
    Čepice vyšší úrovně znamená ještě více způsobů, jak postavit svou postavu ze sedmi větví stromu dovedností.

  • RPG s příběhem řízeným hráčem
    V souladu s obsidiánskou tradicí je na vás, jak přistoupíte k vnějším světům. Vaše volby ovlivňují nejen způsob, jakým se příběh vyvíjí, ale také stavbu postavy, příběhy společníků a konec hry.

  • Veďte své společníky
    Během vaší cesty nejvzdálenější kolonií potkáte množství postav, které se budou chtít přidat k vaší posádce. Všichni tito společníci vyzbrojeni jedinečnými schopnostmi mají své vlastní poslání, motivaci a ideály.

  • Prozkoumejte firemní kolonii
    Halcyon je kolonie na okraji galaxie, kterou vlastní a provozuje představenstvo společnosti. Ovládají všechno... kromě mimozemských příšer, které zde zůstaly, když terraformace dvou planet kolonie nešla přesně podle plánu.

Trailer


Pozor, jedná se o digitální verzi! Po koupi vám bude klíč zaslán formou SMS a na e-mailovou adresu.


Recenze na The Outer Worlds (Spacer’s Choice Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.