Overlord 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Overlord 2 - PC DVDOverlord 2 - PS3
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 47654
Codemasters

Overlord 2 [XBOX 360]

Ve hře se ujmete role Overlada, syna Overlorda z prvního dílu. Tím se také vysvětluje, proč v pokračování opět začnete s minimálními schopnostmi. Overlad se tak bude muset znovu naučit totéž, co jeho předchůdce, a ve finále být ještě lepším než předchůdce.

Má to ale jeden háček. V době, kdy hra začne, se totiž říše po neblahé zkušenosti z prvního dílu právě snaží zbavit vší magie. Sousedé se dozvědí, že to dítě od vedle je ve skutečnosti následník obávaného tyrana Overlorda. Rozhodnou se ho spoutat a už by ho předali autoritám, když v té chvíli zasáhnou i Pekelní pohůnci. Desítky malých potvor na poslední chvíli rozeznají následovníka svého pána, pomohou mu na svobodu - a právě zde začíná naše pokračování.

Nový hrdina bude tentokrát bojovat proti Slavné říši, která v mnoha ohledech paroduje tu římskou. Vedle satiry na cokoliv z doby pozdější antiky se ale do hry promítne i spousta moderních témat: globální oteplování, těžba přírodních zdrojů, propaganda a další. Nikdo si tentokrát nebude moci stěžovat, že ho hra nenechá být dost špatným .

Recenze na Overlord 2

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.