Ovládače Nintendo Joy-Con Pair, modrý/neonově žlutý

Cena s DPH
1 759 Kč
Cena bez DPH: 1 454 Kč
 
Kód produktu: 402199
Nintendo

Ovládače Nintendo Joy-Con Pair, modrý/neonově žlutý [HAC-A-JAPAA]

Všestranné ovladače Joy-Con nabízejí mnoho možností a obrovské herní zážitky. Ovladač Joy-Con je možné používat samostatně v jedné ruce, samostatně v obou rukou, nebo jako herní ovladač zapojením do Joy-Con gripu. Využijte je pro samostatné hraní, nebo se podělte s přáteli a zahrajte si v režimu multiplayer. Každý z ovladačů Joy-Con má vlastní sadu tlačítek a je plnohodnotným ovladačem, zároveň je vybaven akcelerometrem a gyroskopický senzorem pohybu, což mu umožňuje nezávislé ovládání pravé a levé strany.

Levý ovladač Joy-Con zahrnuje také tlačítko Capture, které hráčům umožňuje zachycovat nejlepší herní momenty a podělit se o ně s přáteli prostřednictvím sociálních sítí. Pravý ovladač Joy-Con přichází s NFC bodem pro interakci s figurkami Amiibo. Také obsahuje IR pohybovou kameru, která dokáže zjišťovat vzdálenost, tvary a pohyb blízkých objektů. Například dokáže určit, kde se nachází hráčova ruka a jaký formuje tvar.

Joy-Con ovladače také představují pokročilou funkci HD rumble, která v kompatibilních hrách umožňuje hráčům pocítit realistické vibrování. Tento efekt je velmi detailní a umožňuje hráčům pociťovat i tak citlivé vibrace, jako jsou vibrace jednotlivých kostek ledu ve sklenici, kterou dokáže ovladač Joy-Con simulovat. Díky této funkci hráči pocítí jedině reálné detaily, které nedosáhnete pouze za použití zraku a sluchu.

Balení obsahuje:

  • Levý ovladač Joy-Con v modrém provedení
  • Pravý ovladač Joy-Con v žlutém provedení
  • Ochrannou šňůrku pro kazdý ovladač v šedém provedení


  • Recenze na Ovládače Nintendo Joy-Con Pair, modrý/neonově žlutý

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.