Puzzle Quest: Challenge of the Warlords PC CD

Cena s DPH
79 Kč
Cena bez DPH: 65 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 225643
D3EN dabing

Puzzle Quest: Challenge of the Warlords [PC CD]


Puzzle Quest: Challenge of the Warlords je zcela nový, žánr definující titul, který zvyšuje laťku tradičních logických her začleněním strategie, RPG prvků a děje. Odehrávající se ve světě Warlords je Vaším úkolem zachránit zemi Etheria od zlého lorda Banea zapojováním se do bitev ve stylu hlavolamů v jednom ze tří herních režimů singleplayer, Instant Action, nebo multiplayer. Vítězství Vám umožní vylepšit svého přizpůsobitelného hrdinu, magický arzenál, zvířecích společníků a další, čímž hra prohlubuje ponoření do bohatého a rozmanitého herního světa. Pozoruhodný mix klasické puzzle hry a bohaté sadu postav, úprav, kouzel, zvířecích společníků, zkrotitelných monštrier a dalších přináší nový zvrat do žánru logických her a nabízí Vám nekonečné hodiny opětovné hratelnosti. Puzzle Quest: Challenge of the Warlords si můžete vychutnat v krátkých nebo dlouhých dávkách a vychutnávat si hluboce uspokojující a přesvědčivý herní zážitek.


  • Strategie a RPG prvky, které harmonicky fungují na hrací ploše nabízejí osvěžující zvrat v klasické logické hře tím, že podporují výjimečnou hloubku ponoření a potěšení.
  • kompetitivní tahová hratelnost Vás nutí plánovat, myslet a taktizovat proti soupeři, ne jen reagovat jako většina tradičních logických her. Obtížnost hry a postup ní jsou vztaženy k chytřejší své nepřátele jako protiklad k obtížnosti rostoucí výhradně prostřednictvím postupu úrovně.
  • Žádný trest za prohru-Pokud zaznamenáte porážku, jste stále uděluje zkušenostní body, stejně jako částečnou zlato a pak by se měl pokusit znovu; to umožňuje stálou progresi a vyhýbá jakékoliv pocity, které investovaly čas přehrávání je zbytečný.
  • Kontinuální systém odměn-Na každém kroku, budete získávat užitečné společníky, sběr nebo cast silné kouzla, shromažďovat informační"fámy", a získat položky, jako jsou zbraně, brnění a peněz postoupit svého hrdinu.
  • Krátkodobý nebo dlouhodobý Play Sessions-Hrát v dlouhých nebo krátkých dávkách od hloubky hry není kolísat v závislosti na délce herní sezení; Každá bitva se pohybuje v rozmezí 3-10 minut.
  • Tří různých herních režimů nabízím bezkonkurenční opakovatelnost-
  • Single-player: Bitva proti počítači AI, jak si pustit na více než 150 náročných herních questů
  • Instant Action: skok dovnitř a okamžitě hrát souvislé bojů o úroveň výš svůj charakter, aniž by se účastní questy
  • Multiplayer: Bojovat s živými soupeři přes bezdrátovou konektivitu jak na systému PSP a Nintendo DS
  • Vytvoření a Vybudovat Hero-vybrat ze dvou samců a dvou ženských avatarů v každém ze čtyř tříd postav-Druid, Knight, bojovník a Průvodce-vytvářet, vyvíjet a přizpůsobit svůj konečný hrdinu.
  • Sestavte si svůj vlastní říši-vybudovat impérium, jak zachytit míst, stavět hrady a získat stranu společníků, který vám pomůže v boji.

  • Recenze na Puzzle Quest: Challenge of the Warlords

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.