Max Payne (1+2) Antologie PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 8837
Rockstar

Max Payne (1+2) Antologie [PC DVD]

Balení obsahuje hry Max Payne a Max Payne 2: The Fall of Max Payne

Max Payne
Ponořte se do temných zákoutí New Yorku. Města gangsterů, drog, korupce, spiknutí a násilí. Vžijte se do role policisty, který se marně snaží zbavit město špíny. Utkejte se tváří v tvář se zločinci. Rozluštit distribuci tajuplné drogy Valkýra a seznamte se se zabijákem s krásnou tváří - mono Sax. Vítejte na odvrácené straně New Yorku.

Skvělá akční 3rd person hra Max Payne má dokonalou atmosféru špičkového akčního filmu. Max Payne je newyorský policista, který byl svými zkorumpovanými kolegy nespravedlivě obviněn z vraždy svého šéfa a své rodiny. Je jen na něm, očistit své jméno, odhalit skutečné viníky a celou zrádnou konspiraci.

Max Payne 2: The Fall of Max Payne
Jeho život je v troskách, přesto se Max Payne snaží najít sám sebe v práci u NYPD. Pošas vyšetřování běžné vraždy narazí na Monu Sax - ženu, o které si myslel, že je mrtvá. Femme fatale - osudová žena je klíčem k otázkám, které jej pronásledují. V temné a tragické noci New York City není nic jednoduchého. Mezi Maxem a odpověďmi, které hledá, stojí celá armáda darebáků z podsvětí. A tak cesta do jeho vlastního pekla pokračuje.

Max Payne 2 je akční hra s propracovaným příběhem a atmosférou noir filmů. Zápletka přináší množství nečekaných zvratů a šokujících odhalení. Fanoušci Maxe Payna budou nadšeni. Oproti prvnímu dílu přinese ještě intenzivnější hratelnost a zdokonalenou grafiku .

Recenze na Max Payne (1+2) Antologie

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.