Penguin Wars Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Penguin Wars - NSW
Cena s DPH
539 Kč
Cena bez DPH: 445 Kč
 
Kód produktu: 412554
DispatchEN dabing

Penguin Wars [PS4]


Klasické pravidlo použití 10 míčů pro vzájemné házení je stále jádrem hry. Nyní však můžete své postavy rozvíjet v příběhovém režimu a použít je nahrazené v místních i online hrách proti svým přátelům. Toto vydání také představuje několik souborů nových pravidel, která si mohou vychutnat nováčci i ostřílení hráči. Hudba z původní verze vydané v roce 1985 byla remixována a aktualizována významnými hudebníky z Japonska, což vás přinutí poslouchat hudbu, když jste v pátek večer s rodinou na běhu nebo si zatancovat.


  • Příběhový režim: Připojte se k Rileymu a jeho přátelům na cestě do země Gira Gira. Sbírejte předměty a získejte bonbóny, abyste rozvinuli svou oblíbenou postavu. Můžete si také koupit „Gira Skills“, které vám umožní naučit se speciální pohyby pro každou postavu. Můžete hrát jeden na jednoho, dva na dva nebo dokonce hrát s různými pravidly, jako je použití bomb a jiných předmětů proti svým soupeřům. Každá postava má jinou sadu dovedností, takže použijte a osvojte si příslušné postavy, které vám pomohou na vaší cestě.
  • VS Mode (Local): Vyberte své postavy a sadu pravidel, abyste hráli s maximálně 4 lidmi. Režim stolu umožňuje hráčům hrát stojící před sebou.
  • VS režim (online): Hrajte proti lidem v zemi Gira Gira nebo se můžete setkat přímo s přáteli. Použijte postavy, které jste vyvinuli v příběhovém režimu.

Související produkty (1)


Recenze na Penguin Wars

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.