Persona 5: Strikers [PS4] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
519 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 420875
Deep

Persona 5: Strikers [PS4] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


K předobjednávce Persona 5: Strikers dostanete i dárky v podobě více než 40 soundtracků, digitální art book a video "Behind the scenes".

 


persona5_strikers

Persona 5 Strikers vezme hráče na výlet s Phantem Thievesem, kde se postaví proti korupčním městům po celém Japonsku. Letní dovolená s přáteli se náhle změní ve zkreslenou realitu. Odhalte pravdu a získejte uvězněné srdce.


Persona 5 Strikers obsahuje novou kampaň s hlubokým příběhem a napínavým bojem, který přináší skutečný zážitek z Persona. Navštivte 6 různých míst po celém Japonsku a podejte pomocnou ruku těm, kteří to potřebují. Bojujte proti Shadows, abyste odhalili zdroj korupce v Metaversu dungeonech. Skočte do příběhu ať už jste nováčkem nebo dlouholetým fanouškem!


  • Útoky na nepřátelé se skládají z hybridního bojového systému, který spojuje výbušné akční boje se sekvencemi pause-and-plan kde můžete rozhodnout o vašem dalším strategickém tahu. Získejte výhodu nad svými nepříteli tím, že je přepadnete, zasáhnete jejich elementární slabosti a uštědříte jim dokončující ránu pomocí All-Out Attack!
  • Všichni Phantom Thieves jsou plně hratelné, takže můžete využít jejich specifické dovednosti a svolávat je dohromady pro hladký a elegantní boj. Posilujte jejich dovednosti a schopnosti a bojujte svým jedinečným stylem. Každá postava má svoji vlastní jedinečnou sadu rozsáhlých a okázalých magických kouzel, která odstraňují velké hordy nepřátel.


Recenze na Persona 5: Strikers [PS4] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.