UFC Personal Trainer PS3

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 55587
THQ

UFC Personal Trainer [PS3]

Hra s podporou pro pohybový ovladač PlayStation Move.



Určete si osobní cíle a dosáhněte reálných výsledků s jedinečným fitness programem smíšených bojových umění ( Mixed Martial Arts-MMA ), který je navržen nejlepšími trenéry z MMA a je certifikovaný UFC a NASM .

UFC Personal Trainer Vám poskytne rozsáhlou nabídku efektivních a náročných cvičení , které jsou inspirovány MMA . Můžete použít jako přednastavené, tak vlastní cvičební postupy pro zvýšení síly , vytrvalosti a také pro spalování kalorií .

Instrukce a tipy od trenérů z MMA jsou cíleně zaměřeny na Vás , udržují Vás motivovaného , fit a sledují Vaše cíle v deníku hry . Herní režim Ultimate Training Mode Vám umožní zúčastnit se náročného tréninku s možností získání odměn a pobavit se s přáteli v kooperativním multiplayeru .



  • Vyberte si vlastního trenéra bojových umění , který Vás bude cvičit a vést
  • Postupně si osvojte nové bojové cvičení, tréninkové techniky a nezapomínejte ani na zdravý životní styl
  • Spalujte kalorie, vybruste techniku k dokonalosti, posilujte svou osobnost a učte se účinné údery, abyste mohli dokončit osobní fitness program
  • Trénujte s legendárními osobnostmi UFC Javierem Mendezem, Markem DellaGrotte a Gregem Jacksonem a získejte tipy přímo od zdroje!



    Hra vyžaduje pohybový ovladač PlayStation Movea kameruPlayStation Eye, nebo PlayStation Move Starter Pack


  • Recenze na UFC Personal Trainer

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.