One Piece: Pirate Warriors 2[PS3]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
439 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 355699
Bandai

One Piece: Pirate Warriors 2[PS3]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

One Piece: Pirate Warriors 2 je dech beroucím pokračováním One Piece: Pirate Warriors, rozsáhlé akční adventury, ve které budete likvidovat hordy pirátů v oblíbeném světě One Piece. Ponořte se do hraní v"Novém světě", s oblíbenými postavami a jejich nejnovějšími technikami a kostýmy!

Po dvouletém tréninku a získávání nových schopností, se vyvinutá skupina"Straw Hat Crew" setkává v One Piece: Pirate Warriors 2. Použijte nové pohyby a triky, jaké jste viděli v manze a anime-Námi, Usopp, Robin, Chopper, Franky a Brook, kteří se neobjevili v předešlé hře se svým novým outfitem, získali nové ultimátní útoky, nové akce a samozřejmě svůj kostým Nového světa !

  • Stylová akce-aktivujte novou Stylovou akci, když se Vám naplní Style ukazatel! Každá postava může použít jeden to stylů, k získání efektů, jako například: silnější útoky, lehčí kontinuální útoky a výhybky, a další! Bojujte proti mocným Haki a Logia uživatelům efektivně díky využití posinenej akce!
  • Mód pirátských zápisků-Příběh Vašich snů můžete vytvořit v One Piece: Pirate Warriors 2 díky novému"Pirates Log" módu! V nejistém světě One Piece, Straw Hat Crew, pirátů a námořníků buďte právě Vy ten, co triumfuje v nekonečném boji o moc v originálním příběhu One Piece. Fascinující bitvy snů a střety obrovských sil můžete vidět pouze zde!
  • Haki a Logia akce-Poražte nepřátele využitím Haki a Logia schopností!
  • Nové postavy a nové levely-Populární postavy a místa, které nebyly zahrnuty v předchozím díle, se objevují v One Piece: Pirate Warriors 2, který daleko přesahuje možnosti jeho předchůdce!

  • Recenze na One Piece: Pirate Warriors 2[PS3]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.