Pikmin 3: Deluxe Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 299 Kč
Cena bez DPH: 1 074 Kč
 
 
Kód produktu: 410975
NintendoEN dabing

Pikmin 3: Deluxe [NSW]


Pikmin 3 Deluxe přichází na Nintendo Switch! Dotykem světa plného dobrodružství.


Na výběr máte hned 5 Pikminů, s nimiž strategicky překonáváte všechny překážky, bojujete s nepřátelskými příšerami a také hledáte zásoby jídla pro Vaši domovskou planetu, která bojuje s hladem. Povolejte k sobě do boje dalšího hráč a spolu překonávejte všechny nástrahy. Pikmin 3 Deluxe obsahuje nové doplňkové úkoly, ve kterých se objeví postavy Olimar a Louie, nabídne možnost odehrát příběhový režim s Vaším parťákem v kooperaci i všechny dodatečné rozšíření. Máte chuť soutěžit? V tom případě si užijete divoké Bingo Battles i online žebříčky v rámci Mission režimu.


Žádná mise není příliš náročná pro drobné Pikmin!


Tři stateční průzkumníci přistáli na planetě PNF-404 s cílem nalézt zásoby jídla pro jejich planetu. Po nouzovém přistání musí spolupracovat s Pikmin, aby se opět spojili a dokončili svou misi. K tomu se budou hodit všechny schopnosti Pikminů, mezi které patří létání, plavání pod vodou a další. Díky novým možnostem společného hraní si toto dobrodružství plné Pikminů užijí i úplní nováčci, zatímco ostřílení Pikmin hráči ocení nové vedlejší úkoly!


Co je nového?


Je úplně jedno jestli jste Pikmin 3 již hráli nebo ne. Deluxe edice nabídne nové režimy i zajímavé novinky:


  • Spolupráce s dalším hráčem: Vydejte se na cestu příběhem ve spolupráci s Vaším parťákem na jedné konzoli!
  • Nové dobrodružství: Vydejte se sami, nebo s někým dalším na dobrodružství, které je obohaceno o nové prologové i epilogové sekvence, ve kterých se objeví i hrdinové předchozích Pikmin her Olimar a Louie!
  • Herní vylepšení: Rozšířená verze hry nabídne i vylepšený zaměřovací systém, vybalancování nepřátel, více obtížnosti, volitelné rady a mnohé další změny.
  • Piklopedia: Zpřístupněte si profilové záznamy pro každou z postav



Recenze na Pikmin 3: Deluxe

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.