Age of Pirates: Captain Blood Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Age of Pirates: Captain Blood - PC DVD
Cena s DPH
1 319 Kč
Cena bez DPH: 1 090 Kč
 
Kód produktu: 209114
1CEN dabing

Age of Pirates: Captain Blood [XBOX 360]

Hra Age of Pirates: Captain Blood vás zavede do života pirátů. Mise na pevnině ve hře jsou pojaty arkádově kde se setkáváte z oči vůči s nepřátelskými piráty. Hráč ovládá postavičku a bojuje proti nepřátelským pirátům a žoldnéřům. Captain Blood je zručným pirátům a ovládá několik druhů zbraní jako pistole, muškety, nože, meče a bomby. Hra vám poskytne dynamické boje s množstvím comb, které budete mít k dispozici.Špatná zabití protivníků získáte speciální body, které máte možnost získat nové bojové techniky.Za získané zlato, které získáváte během svého dobrodružství si zakoupíte nové zbraně a zařízení.

Ve většině misí je Captain Blood doprovázen svými spojenci, kteří bojují po jeho boku. Hlavním úkolem misí na pevnině je poskytnout hráčům pocit, že se nacházejí přímo v dějišti zuřivé bitvy s množstvím událostí odehrávajících se najednou. Tento pocit epických bitev je navíc umocněn kompletně interaktivním prostředím.

Hra je postavena na zcela novém enginu, který je založen na STORM 2 enginu použitém při hře Pirtes of the Caribbean. Tento nový engine nabízí úžasné 3D prostředí s množstvím detailů.




Recenze na Age of Pirates: Captain Blood

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.