Planescape: Torment CZ (Enhanced Edition) PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 377500
BeamdogCZ titulky

Planescape: Torment CZ (Enhanced Edition) [PC DVD]


První vydání hry Planescape: Torment bylo v roce 1999 a hra se hned dočkala nadšených recenzí. Díky netradičnímu příběhu, unikátním postavám a vynikajícímu soundtracku ji jako RPG roku označila celá řada uznávaných časopisů. Od té doby si výprava Bezejmenný po zajímavém a nebezpečném městě Sigil ai po vzdálených rovinách existence získala srdce milionů fanoušků po celém světě.


  Objevte nesmírně bohatý příběh a jedinečné zasazení, které se v fantazii žánru jen tak nevidí. Poražte zvláštní mimozemské tvory, využijte bohaté dialogy a zkoumejte temné a nebezpečné prostředí Planescape v tomto klasickém RPG, který bude trvat více než 50 hodin.


  • Vytvoření hrdinů je jen začátek. Bezejmenný může změnit třídu a charakter a dokonce získat nové dovednosti na základě vašich rozhodnutí.
  • Remestená hudba. Všechny skladby ze soundtracku ke hře Planescape: Torment byly remasterované, aby lépe a hlouběji dokreslil váš zážitek na výpravě po městě Sigil.
  • Sigil ještě nikdy nevypadalo tak dobře! Rozhraní hry Planescape: Torment byl remasterovaný v kvalitě HD a získal mnoho nových a užitečných funkcí.
  • Enhanced Edition obsahuje moderní funkce jako zvýraznění záložek, přibližování oblastí, bojový záznam, rychlá loď a mnoho dalších!
  • Funkci Enhanced Edition můžete zapnout nebo vypnout dle svého uvážení, takže si můžete užívat Planescape: Torment v jeho původní kráse.



  • Recenze na Planescape: Torment CZ (Enhanced Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.