PlanetSide 2 PC DVD

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 219053
WarnerEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

PlanetSide 2 [PC DVD]

PlanetSide 2 bere všechny převratné funkce z originální hry-masivně multiplayerové bitvy, různé říše, kde se můžete sjednotit, a obrovské kontinenty, kde se odehrává intenzivní boj jako na zemi, tak i ve vzduchu-a přidává funkce, které moderní hráči očekávají od žánrů FPS a MMO. S pokročilou technologií, lety hráčské odezvy, a novým SOE MMO herním enginem zvaným Forgelight, PlanetSide 2 poskytuje skutečně konkurenční a instinktivní FPS zážitek s masivním zánětem boje, masivní přizpůsobitelností a masivní komunitou.

Napříč kontinenty Auraxis se tisíce hráčů setkali v obrovských bitvách o nadvládu nad kritickými teritorii a získáním klíčových zdrojů pro jejich říši. S rozšířeným stromem schopností a volným systémem vývoje postav budete mít možnost přizpůsobit si svého vojáka, zbraně a vozidla, aby vyhovovaly vašemu hernímu stylu, stejně jako potřebám Vaší jednotky, outfitu či říše. Souboje mohou trvat dny či celé týdny, tak musíte dbát na budování aliancí a specializovanou výzbroj na dlouhé strategické a taktické iniciativy. Se vzdušnými, pozemními a námořními konflikty jsou boje větší, intenzivnější a dramatičtější než kdykoliv předtím.

  • Masivní boje-Bojové konflikty se neodehrávají jen mezi pár desítkami jednotek, ale mezi celými stovkami, včetně vzdušných i pozemních vozidel pohybujících se na bojišti po boku vojenských jednotek. Ať už na otevřených prostranstvích, v centrech měst, nebo obrovských budovách, vítězství bude vyžadovat strategickou týmovou práci a rychlé prsty na spoušti v obrovských bojích.
  • Hra obsahuje 3 říše-je jen na Vás kterou si vyberete:

    Terranského republika-S vojenskou vládou, Terranského republika využívá svou imperiální autoritativní moc, aby donutila lidstvo k mírovému soužití s použitím všech nezbytných opatření.

    Nový konglomerát-Volně spojené skupiny povstaleckých frakcí a idealistických bojovníků za svobodu, které bojuje proti Terranské hegemonii.

    Vanuská nezávislost-technokratický frakce, která věří, že lidstvo se může vyvinout pouze znovuobjevování a využíváním ztracené technologie Vanu.

  • Obrovské mapy-PlanetSide 2 obsahuje hned v základu několik obrovských kontinentů, v nichž každý metr čtvereční představuje prostor, který může být místem konfliktu. Za pomoci nového územního meta-systému, bude mít zemský povrch hrát mnohem větší roli i bez významných funkcí.
  • Perzistence-V PlanetSide 2 boje netrvají pár minut či hodin. Trvají celé dny či týdny, a konečná výhra nové báze znamená, že je skutečně vaše, pokud ji někdo nedokáže získat zpět. Strategické plánování jako například boj o elektrárny či muniční sklady může představovat mimořádně důležitý faktor ve vývoji konfliktů.
  • Vivox integrace-hráči mají možnost komunikovat se svými skupinami díky klávesnici a zvukovému chat-u.



  • Recenze na PlanetSide 2

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.