Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Complete Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
 
Kód produktu: 419108
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetřit 130 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 619 Kč

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Complete Edition) [NSW]


Připravte Juice Cannons a připravte se na bitvu ve hře Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, zatím nejšílenější střílečku!


Nyní na Nintendo Switch můžete plnit veselé mise a porazit epické bossy ve Weirding Woods, Mount Steep a Neighborville Town Center, abyste sbírali medaile a odemykali si oblečení. Párty až se třemi přáteli a dovádění v Giddy Parku nebo ponoření se do hry pro více hráčů 8v8 ve hře Turf Takeover, porážení protivníků, trhání bomb trpaslíků, poskakování na růžovém bahně – to je největší zábava, kterou zažijete. Vezměte se kamkoli a připravte se na offline a online párty v konfliktu mezi rostlinami a zombie, který vás zavede na vnější okraje Neighborville a zpět!


PvE Offline - Objevte Giddy Park, PvE oblasti s volným pohybem a režimy soukromého přehrávání bez internetového připojení.


Ovládání pohybem a dotykové nabídky - K zaměření používejte ovladače pohybu s celou škálou nastavení, která si můžete přizpůsobit podle svých preferencí. Interakce s nabídkami uživatelského rozhraní během celé hry pomocí dotykového vstupu včetně zvětšení mapy.


Selektor výherních map - Vybírejte a spolupracujte se všemi 12 výherními mapami kdykoli a vyměňte výherní žárovky za neuvěřitelné odměny!


Obchod Rux Coin - Vydělávejte herní mince pouze hraním a utrácejte je v obchodě Rux Store, abyste odemkli skvělé předměty, postavy a výhody přizpůsobení.


Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Complete Edition) obsahuje:

  • Legendární kostým Chickpea pro postavu PeaShooter.
  • Legendární kostým Judge Z pro postavu 80s Action Hero.
  • 5 Emodži.
  • Digitální komiks.
    plants



Recenze na Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Complete Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.