Two Point Hospital (Jumbo Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Two Point Hospital (Jumbo Edition) - NSW
Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
Kód produktu: 419434
SEGAEN dabing

Two Point Hospital (Jumbo Edition) [PS4]


Více nemocnic. více kúr, více zábavy!


S více než 3 miliony šťastných hráčů zjistěte, proč je nemocnice Two Point Hospital fenoménem zdravotní péče! Posuňte své obchodní zkušenosti s budováním nemocnic na další úroveň se čtyřmi obrovskými rozšířeními a dvěma dalšími DLC, které jsou seskupeny do mimořádné edice Jumbo Edition, která praskne ve švech s LOADS OF STUFF!


Zatím nejvýhodnější balíček! Přeplněný novým obsahem, který si zamilují noví i staří hráči! Zahrnuje základní hru + čtyři prémiová rozšíření + dva balíčky položek. Projeďte se po rozsáhlých územích okresu Two Point County s 27 nemocnicemi v různých oblastech - od zasněžených zemí DLC Bigfoot až po tropické podnebí ostrova Pebberley. Zahrnuje více než 189 bizarních chorob, obrovské množství léčebných strojů překypujících osobností a spoustu věcí, které můžete umístit do svých nemocnic!


Two Point Hospital (Jumbo Edition) zahrnuje: Bigfoot, Pebberley Island, Blízká setkání a Off the Grid s úplným rozšířením, balíček Retro Items Pack a Exhibition Items Pack.


Navrhněte a postavte si vlastní nemocnici

Postavte nemocnici z ničeho jako mistrovské dílo a navrhněte nejkrásnější – nebo nejfunkčnější – zdravotní operaci v celém kraji Two Point County. Optimalizujte návrh své nemocnice tak, aby se zvýšil tok pacientů (a hotovosti), a uspořádejte chodby, místnosti a čekárny podle vašich přesných specifikací. Rozšiřte svou nemocnici na více budov, abyste dostali co nejvíce pacientů vašimi dveřmi. Umístěte po své nemocnici dekorativní a funkční předměty, abyste zvýšili její prestiž, snížili nudu pacientů, zvýšili štěstí a získali ocenění na konci roku.


Léčte neobvyklé nemoci

Neočekávejte, že se v Two Point County zaplní vaše prostory obvyklými pacienty. Na tomto světě zažijete všechny druhy neobvyklých chorob; od lehkomyslnosti po kubismus - každý z nich vyžaduje svůj vlastní speciální typ přístroje na ošetření. Diagnostikujte nemoci, budujte správné místnosti pro jejich zvládání, najímejte správné zaměstnance a pak se připravte, protože vyléčení pouze jedné z těchto chorob je jen začátek. Jakmile překonáte nemoc, prozkoumejte vylepšené léky a přístroje a udělejte ze své nemocnice nezastavitelného zdravotnického krále. Vaše první nemocnice je tam, kde to všechno začalo.



Související produkty (2)


Recenze na Two Point Hospital (Jumbo Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.