Pokemon GO Plus

Cena s DPH
989 Kč
Cena bez DPH: 817 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 355081
Nintendo

Pokemon GO Plus [NIMP10]


Cestujte mezi reálným a virtuálním světem Pokémon ve hře Pokémon GO , pro iPhone a zařízení Android. S Pokémon GO objevíte zcela nový svět-ten Váš. Hra využívá Ninatic Real World Gaming platformu a bude používat reálné lokality, co bude hráče povzbuzovat k hledání ve všech koutech reálného světa, kde objeví virtuálních miláčky z Pokémon. Při průzkumu okolí budete moci objevit více než stovku různých Pokémonů.

Zvedněte se a jděte ven, kde objevíte a budete mít možnost chytat Pokémony. Prozkoumejte celá města a vesnice v okolí, nebo se vydejte chytat Pokémony při cestách po různých rekreačních lokalitách.


Nintendo Pokemon Go Plus

Pokémon GO Plus:

Pokémon je na blízku!
Náramek Pokémon GO Plus je malé zařízení, díky kterému si užijete hru za pohybu aniž byste museli stále sledovat Váš smartphone a díky kterému budete šetřit baterii. Zařízení se k smartphonu připojuje přes Bluetooth a bude Vás informovat o událostech ve hře-jako například o blízkosti Pokémonů za pomoci vibrací a LED, které se nachází ve středu zařízení.

Pokud je na blízku Pokémon, za pomoci zmáčknutí tlačítka na Pokémon GO Plus na něj hodíte Poké míč. Pokud budete úspěšní, Pokémon GO Plus začne blikat a vibrovat.

Pokéstop oznámení
Náramek Pokémon GO Plus také začne blikat a vibrovat vždy, když budete v blízkosti Pokéstop. Stiskněte tlačítko uprostřed vašeho Pokémon GO Plus , díky kterému prohledáte Pokéstop pro zisk předmětů. Pokud nějaké objevíte, můžete si je přidat do batohu jejich přetažením nebo stiskem na mobilním zařízení.

V budoucnosti bude také možné zakoupení výměnných krytů pro zpestření náramků Pokémon GO Plus .


Nintendo Pokemon GO Plus


Recenze na Pokemon GO Plus

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.