Pokémon: Let's Go, Pikachu! Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 239 Kč
Cena bez DPH: 1 024 Kč
 
Kód produktu: 385308
NintendoEN dabing
 
Chceš ušetřit 240 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 999 Kč

Pokémon: Let's Go, Pikachu! [NSW]


Vraťte se do regionu Kanto a prožijte klasický cestu trenéra Pokémonů zcela novým způsobem díky titulům Pokémon : Let 'Go Pikachu! a Pokémon: Let' go Eevee! Tyto dva tituly byly vytvořeny studiem GAME FREAK, které stálo za vzrodom základních Pokémon RPG titulů. Hry Pokémon: Let 'Go Pikachu! a < a href="https://www.supergamer.cz/pokemon-lets-go-eevee-p-385307.html"> Pokémon: Let 'Go Eevee! představují nový styl hry , který si může užít každý hráč a je samozřejmě spojen se sbíráním Pokémony.
Hry Pokémon: Let 'Go Pikachu! a < a href="https://www.supergamer.cz/pokemon-lets-go-eevee-p-385307.html"> Pokémon: Let 'Go Eevee! jsou založeny na hře Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition, která byla poprvé představena v Japonsku roku 1998. Tyto vylepšené verze byly přetvořeny aby plně využily unikátní možnosti konzoly Nintendo Switch . Hry také zachycují zábavu hry Pokémon GO a její intuitivní mechaniky lovení Pokémonů.
Spřátelte se s vaším partnerem
Na začátku vašeho příběhu se setkáváte s Pokémonem Pikachu nebo Eevee, podle toho jakou verzi hry jste si zvolili. Tento Pokémon se ke vám přidává jako váš partner na všech vašich dobrodružstvích a na cestách s vámi společně roste.
Pikachu nebo Eevee budou všude kde půjdete, buď budou sedět na vašem rameni nebo se svezou na vaší hlavě. Nedovolte aby vás jejich milý zevnějšek popletl. Váš společník bude spolehlivý ve všech soubojích.
Kromě výběru úvodního Pokémona najdete ve verzích hry Pokémon: Let 'Go Pikachu! a Pokémon: Let 'Go Eevee! i pár dalších změn v druhu Pokémonů, kterých budete na cestách setkávat.
Jednoduché lovení
Hra využívá schopnosti konzoly Nintendo Switch pro přidání nových a přístupných způsobů zážitku s pokémony. I ti kteří nikdy nehráli žádnou z her v sérii Pokémon, se budou moci okamžitě vrhnout do her Pokémon: Let 'Go Pikachu! a Pokémon: Let 'Go Eevee! Hry jsou přístupné pro nováčky ale nabízejí dostatečnou hloubku pro veterány a mistrů lig.
Způsob lovení Pokémonů byl dramaticky změněn od předešlých verzí. Nyní můžete využít váš ovladač Joy-Con pro házení Pokélopty na váš cíl jednou rukou, ať už stisknutím tlačítka nebo pohybem zápěstí. S méně tlačítky a intuitivním ovládáním, je to jednoduché jako nikdy předtím.
Hrajte Pokémonů spolu
Hry Pokémon: Let 'Go Pikachu! a < a href="https://www.supergamer.cz/pokemon-lets-go-eevee-p-385307.html"> Pokémon: Let 'Go Eevee! také představují společnou hru pro dva hráče. Podělte se s kamarády o ovladač Joy-Con a vydejte se společně na dobrodružství. Společně házejte Pokélopty a zvyšte si šanci úspěchu ulovení Pokémonů nebo s přáteli bojujte proti trenérem.
Poké Ball Plus
Pro skutečné zachycení podstaty titulů, vám nová součást příslušenství konzoly Nintendo Switch , Poké Ball Plus umožňuje ovlivňovat hry jako nikdy dosud. Zařízení tvarované jako Pokélopta může být využito pro hraní her Pokémon: Let 'Go Pikachu! a Pokémon: Let 'Go Eevee! namísto vašeho ovladači Joy-Con . Zařízení nabízí kromě ovládání pohybem i různé světelné efekty, vibrace a také zvukové efekty. Při pokusu o ulovení Pokémona budete cítit jako v Pokélopte hýbe a pokud ho úspěšně ulovíte uslyšíte jeho pokřik. V roli ovladače vám Poké Ball Plus nabídne novou úroveň ponoření se do hry.
Zařízení Poké Ball Plus ale dělá více než ovládání ve hře. Ve vašem Poké Ball Plus můžete brát vašich oblíbených Pokémonů na procházky po skutečném světě. S vašimi společníky můžete trávit čas i když zrovna nehrajete jednu z her Pokémon: Let 'Go Pikachu! a Pokémon: Let 'Go Eevee! Za tyto procházky budete po návratu ve hře navíc odměněni!
V neposlední řadě zařízení Poké Ball Plus funguje jako Pokemon GO Plus . To je hodně plusů pro jednu Pokéloptu!
Propojení s Pokemon GO
Mezi hrami Pokémon: Let 'Go Pikachu! a Pokémon: Let 'Go Eevee! , a < a href="https://www.supergamer.cz/pokemon-go-plus-p-355081.html"> Pokemon GO existuje hluboké propojení. Například můžete všech Pokémonů, kterých jste ulovili v regionu Kanto za pomoci Pokemon GO přenést do těchto dvou her na konzolích Nintendo Switch . To však není všechno. Nechte se překvapit i dalšími vymoženostmi Pokémon Ball Plus.
Zda jste dlouholetými fanoušky série nebo se vydáváte na první krůčky do světa Pokémonů, hry
Pokémon : Let 'Go Pikachu! a Pokémon: Let' go Eevee! a zařízení Poké Ball Plus vám umožní úchvatný způsob přežití dobrodružství s pokémony.


POZOR, balení neobsahuje zařízení Poké Ball Plus ani Pokemon GO Plus !


Recenze na Pokémon: Let's Go, Pikachu!

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.