Police Simulator 2 PC DVD

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 228694
ExcaliburEN dabing

Police Simulator 2 [PC DVD]

Budete tím ochráncem, jehož toto město potřebuje, nebo budete utíkat před narůstající kriminální hrozbou?

Police Simulator 2 Vám umožňuje využívat CSI laboratoř na vyšetřování forenzních důkazů na místech trestných činů, posílat tajných policistů infiltrovat se hluboko do srdce nebezpečných zločineckých organizací, které distribuují drogy a organizují pašování ilegálních věcí v celém městě.

Investujte své finanční prostředky uvážlivě jak do tréninku zaměstnanců policejního sboru, tak i do vylepšení jejich výbavy a vozové flotily. Bude Váš rozpočet stačit na to, aby nad městem hlídkovala policejní helikoptéra? Vaše finance jsou omezené a budete muset vyrovnávat dluhy, zatímco budete bojovat proti trestné činnosti ve městě!

Když se jedna z oblastí Vašeho města vrátí opět do stavu míru a klidu , můžete očekávat problémy zase jinde , vyžadující jako rapidně reakce , tak šikovné řízení taktiky , abyste zajistili přiměřenou reakci. S množstvím kampaní , úspěchů a rychlých misí přináší Police Simulator 2 originální policejní zážitek přímo z toho nejvyššího křesla policejních sil.

  • Infiltrujte kriminální organizace s tajnými agenty a vysílejte jednotky, které zvládnou zatknout hlavy ilegálních organizací.
  • Umísťujte měřiče rychlosti a odchyťte nebezpečných řidičů a využijte bezpečnostní kamery pro Vaše detektivů při výzkumech případů .
  • Vylepšete své hi-tech sofistikované kriminální laboratoř a odhalte pachatelů pomocí otisků prstů a DNA analýz.
  • Když Vaši důstojníci překonají očekávání a dosáhnou výsledek nad rámec jejich povinností , dostávají povýšení , které zlepšují jejich schopnosti.
  • Kupujte , prodávejte a opravujte svá vozidla-od hlídek až po helikoptéry.



  • Recenze na Police Simulator 2

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.