Port Royale 3 (Gold Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Port Royale 3 (Gold Edition) - PC DVD
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 228097
EN dabing

Port Royale 3 (Gold Edition) [PS3]

Hra obsahuje základní hru Port Royale 3 a oficiální rozšíření Treasure Island.


Karibik, bouřlivé 17. století. Mohutné království Španělsko, Anglie, Francie a Nizozemsko bojují o kolonie. A teď jste tady Vy, mladý námořní kapitán, jehož jediným cílem je stát se nejmocnějším mužem v Novém světě. K dosažení tohoto cíle si můžete vybrat jednu ze dvou dostupných kampaní. Budete dobrodruh nebo obchodník?

Pokud si zvolíte cestu dobrodruha , musíte vést nemilosrdnou kampaň pro ovládnutí moří . Invaze , pirátství , nájezdy na pobřeží . Udělejte co je zapotřebí, abyste vybudovali vlastní impérium v Karibiku. A samozřejmě, obchod má v tomto případě méně důležitou roli při Vašem vzestupu . Cesta obchodníka je naopak především o rozvoji svého bohatství a své ekonomické síly. Chcete-li být nejmocnějším obchodníkem Nového světa musíte vytvářet obchodní cesty , budovat průmysl a rozvíjet ekonomiku kolonií . Samozřejmě v režimu Free Play můžete míchat tyto dva způsoby jak jen chcete a vytvořit si svůj vlastní jedinečný a vzrušující příběh .

Poprvé v uznávané sérii Port Royale nejste sami v krásných a zdánlivě tak klidných mořích Karibiku. Multiplayerový režim umožňuje až 4 hráčům hrát přes LAN nebo přes internet. Rozvíjejte úspěšnou obchodní společnost , veďte své lodě v krásných 3D námořních bitvách a přinuťte své soupeře pokleknout !



  • Dvě různé singleplayerové kampaně (dobrodruh a obchodník).
  • Námořní bitvy, nájezdy, drancování a invaze čekají na dobrodruha, zatímco obchodník musí rozvíjet obchodní cesty a hospodářství aby získal slávu, bohatství a moc.
  • 16 různých typů lodí, jako jsou mocné galeony a všestranné fregaty.
  • Veďte obchod s 60 různými městy, jako Port-au-Prince, nebo Tortuga.
  • kompetitivní multiplayerový režim pro až pro 4 hráče.
  • Komplexní obchodní systém, kde nabídka a poptávka dynamicky stanoví ceny zboží a výrobků, tak jako v reálném světě.

  • Recenze na Port Royale 3 (Gold Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.